3 Comments
Stik os en kommentar
Rabarberchutney
Lækkert tilbehør til mange retter
Ingredienser
- 3-4 store løg
- 1 spsk sennepsfrø
- 1 spsk olivenolie
- 1 stang kanel
- 2 stk laurbærblade
- 1 stk stjerneanis
- 1 knsp safran
- 1/2 tsk stødt kardemomme
- 1 bundt rabarber (8-10 stk)
- 8 tsk sukker
- 4 spsk hvidvinseddike
- 10 stk tørrede abrikoser ca. 50 g
Sådan gør du
- Hak løgene og svits dem med sennepsfrø i olien i en gryde. De må ikke tage farve.
- Skru ned til svag varme, læg låg på og lad løgene blive meget bløde.
- Tilsæt krydderierne og efter et par minutter rabarberstilke skåret i små tern. Lad det koge 5-10 minutter.
- Smag til med salt, peber, sukker og eddike til det har en sursød smag.
- Vend abrikoser i små tern i.
- Kom chutneyen på glas og gem den i køleskab – gerne i nogle dage.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
-
Hrj:0)
Ligesom den forrige spørger, vil jeg meget gerne vide,ca hvor mange gram rabarber, der bruges i chutneyen? -
Hej. Hvor meget vejer det bundt rabarber i bruger i opskriften?
Vh Daniela Hansen 🙂
Comments