GM Anmelder: Restaurant Mellemrum
For efterhånden noget tid siden, var jeg et smut forbi Restaurant Mellemrum – som jeg i øvrigt har besøg flere gange. Restauranten præsenterer sig selv på følgende måde:
På MellemRum arbejder vi ud fra værdierne håndværk, hygge og energi! Fordi det er det, vi kan. Vores ambitionsniveau er, at give alle vores gæster en god og smagfuld oplevelse, ikke at opnå Michelinstjerner.
Mellemrum udskifter typisk deres retter med et månedligt interval, men et fast element er en Cognacflamberet steak af oksemørbrad – dog med varierende tilbehør. Som et lille lækkert indslag bliver steaken flamberet ved bordet, og serveret med helt sort lantidsbagt hvidløg, som man river på en lille sten – Gastromand likes! Men det var nu ikke det, der blev spist denne gang.
Retten blev serveret kold, og var såmænd en ganske udmærket ret – måske var retten en kende for fersk for min smag.
En virkelig lækker og velsmagende tærte.
Køn var den sgu ikke, men smagen var helt i top.
Så kom der kød på bordet, hvor samspillet mellem rillette, sennep og estrgonsauce var lige i øjet!
Sidst men ikke mindst fik vi en lille dessert, som var en perlerække af jordbær: Jordbærsorbet, råmarinerede jordbær og jordbær panna cotta – en dessert lige efter min smag. Dog må I lade jeres fantasi bygge billedet:)
Restaurant Mellemrum leverer på et stabilt niveau og sammenhængen mellem pris og kvalitet er rigtig fornuftig, som vi siger på jysk.
Stik os en kommentarTags
ÅRHUS-
Stedet er ikke creme de la creme, men bestemt et godt stykke over middel – så bange for at kaste penge efter stedet, skal du nu ikke være. Det var en aften uden vinmenu, og fik derfor kun et glas vin – nu husker jeg faktisk ikke, hvad det præcist var – så der vil jeg undlade at være smagsdommer.
-
Jeg har svært ved at vurdere om det er stedet, jeg vil kaste mine penge efter. Umiddelbart ser det jo ganske fint ud, men det lader heller ikke til, at man skal forvente ret meget mere – Hvordan var vinen?
Comments