Weekend Fast Food – Ribeye steak med nemme kartofler, asparges og bearnaise
Det er fredag eller lørdag eftermiddag, hovedet er tom for idéer, du ved blot, at det skal være ekstra godt, men samtidig ikke tage alt for lang tid! Velkommen til et tilbagevendende billede fra My World. Når denne angstfremkaldende situation opstår, falder jeg som regel tilbage på de tre elementer: Rutine, rutine og rutine og i min verden betyder det:
2 store ribeye steaks – som oftest fra Salling-slagteren da Salling praktisk talt er placeret uden for min hoveddør
pandestegte “nemme kartofler” – små kartofler som købes vasket og klar, som du koger i 5 min. og derefter steger på panden ved middel varme med dine favorit krydderier indtil resten af maden er klar
hjemmelavet bearnaise – hvis jeg er rigtig kreativ, forsøger jeg mig med en anden
some sort of garniture – her er muligheden for nemt at variere sin “rutinemenu” – blandt mine favoritter er: Stegte champignon, bønner svøbt i bacon eller parma skinke, ærter francaise, grillet asparges, dambet/blancheret forårsløg – sidst blev det til grillet asparges vendt i olie, balsamico, sennep, salt og peber, med feta og ristede græskarkerner:
Lørdagens tallerken:
Den firkantede blok er mit første forsøg på saltbagt knoldselleri (som iøvrigt var p…. nemt og smagte overraskende godt!)
Hvis vi ser bort fra den saltbagte selleri, kan ovenstående menu laves på under en time – se det er rigtig Weekend Fast Food!
Husk at du kan abonnere på indlæg ved at oprette dig som bruger, abonnere via RSS, følge os på Facebook eller Twitter
Stik os en kommentar-
Thank you for sharing these tips. I will try this at home. Win a sandwich for free by taking wendys survey at the above link.
Comments