No Comments
Tuesdays G without T: Tanqueray Rosé by Michael Hajiyianni
For blot nogle uger siden var danske Michael Hajiyianni fra cocktailbaren Ruby i Berlin for at kæmpe mod verdens elite i World Class arrangeret af Diageo. Michael er pt. noget af det hotteste i Danmark når det kommer til bartender-scenen! Vi har fået fat i opskriften på hans Tanqueray Rosé som også var med til konkurrencen og vi er fans!
Denne cocktail er perfekt til en aften hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det hele. Den kræver en kende forberedelse – men alt kan laves forud og når du har de forskellige dele klar, så tager det ikke mange minutter at shake den.
Antal: 1
Ingredienser
- 200 ml Tanqueray Ten Gin
- 100 ml Belsazar Rose Vermouth
- 150 ml vand
- 100 ml Grapefrugtcordial
- 50 ml Fino Sherry infuseret med jordbær
Grapefrugtcordial
- 500 g sukker
- 1 l grapefrugtjuice
Fino Sherry infuseret med jordbær
- 500 ml. Fino Sherry
- 250 g jordbær
Sådan gør du
Grapefrugtcordial
- Start med at opløse 500 gram sukker i 1 liter rød grapefrugtjuice. Det gør du ved at varme det langsomt op. Når sukkeret er opløst er den klar. Lad den køle helt af.
Fino Sherry
- Start med at snitte 250 gram jordbær og lade dem trække i 500 milliliter sherry 24 timer i køleskabet. Filtrer jordbærrene fra - så er sherry klar til brug.
- Kom alle ingredienserne i en flaske, ryst flasken godt, og læg den i køleskabet til afkøling. Når flasken er iskold, serverer du cocktailen i et afkølet hvidvinsglas.
- Til sidst bygger du din cocktail op hvor du tilsætter ingredienserne én af én og rører rundt med en barske...
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Vi vender snart tilbage med en sidste cocktail for denne omgang af Michael Hajiyianni som er lavet med rom – mere siger vi ikke! God tirsdag derude!
Stik os en kommentar
Submit a Comment