Simon smager på danske Peter Sisseck
Simons introduktion på Gastromand var en stor succes og vi har fået go’ feedback, så hvorfor stoppe samarbejdet her. Nu er simon klar med to nye videoer til Gastromands brugere – en billig hvidvin og modsat en dyr rødvin.
One man, one take – så er der hvidvin fra Ravenswood:
Vinen har koncentreret aroma af citrus, ananas med strejf af eg og en smøragtig finish. Jeg smagte den igen senere på aftenen med en helstegt kylling i ovnen og det passede godt sammen.
Same man, new take – klassevin fra danske Peter Sisseck:
Vinen er fyldt med krydderier, brombær, lakrids, røg og strejf af rom. En intens, kompleks og fyldig vin med lang vedvarende eftersmag.
Du kan møde Simon på hans hjemmebane på Winelover.dk
Har du smagt en eller flere af danske Peter Sissecks vine, så smid en kommentar med din mening her eller i forummet…
Stik os en kommentar-
Så fik Familifar’n og undertegnede også mulighed for at smage på Quinta Sardonia og jeg må sige, at jeg er fyldt med imponade – det var sgu lige min smag! Masser af fylde og %, men samtidig skide elegant og så kunne jeg sagtens nikke genkendende til røg og sød lakrids.
Jeg siger ikke nej til endnu et glas:)
-
Jeg kan fint følge dig mht. til lagring af Flor. Vi smagte begge som afslutning i en smagning, og det var i den kontekst lige i øjet,. Vi startede med 2006, som var en komplet og velafbalanceret vin – smag af solbær, brombær og lidt lakrids – så vidt jeg husker. 2003 havde lignende noter, men mere frugtsyre og smag af lyse bær – lidt underligt, da jeg havde forventet det lige omvendt – lidt som du beskriver. Jeg har stadigvæk en enkelt 2003 tilbage i skabet, som får nogle år endnu :-) Men du skal da lige forbi indlægget, som vi lavede efter smagningen.
http://gastromand.dk/vinsmagning-sisseck-flor-de-pingus-2003-2006/
-
Jeg har drukket Flor De Pingus 2003 og 2006 samt den omtalte Q2 – lækker vin. Der er dog ingen tvivl om, at Quinta Sardonia bliver næste jeg skal på, det lader til at være en oplevelse. Drømmen er jo stadig at smage en Domino de Pingus, men det bliver nok ikke lige nu :-/
Comments