-
Er der en opskrift på rødvinsglacen?
-
Opskriften står under “velsmagende sauce” i afsnittet “om beef Wellington “
-
-
Fantastisk ret, som tager kegler. Jeg har erstattet senneppen med foie gras – det kan virkelig noget. Hertil rødvinsglace, pommes Anne og en grøn salat. Velbekomme -
Steg svampene indtil de har smidt al væsken…..? Og suget den op igen går jeg ud fra?
-
Nej. Væske skal fordampes af panden
-
Okay tak – samme resultat med “tør” svampemasse :-)
-
-
-
Fantastisk opskrift som jeg nu har prøvet et par gange. Rødvinsglacen er et sandt hit og hvis det er nogen der sukker efter fed sovs, så servér Wellington’en med flødekartofler i en lille ramekin, så slapper de af 😊 -
Kære gastromænd,
Sikke en skøn opskrift!
Der var lige lidt med størrelsen på mørbrad i forhold til en rulle butterdej, men det gik 😊
Vi tog den med Hasselback-kartofler og en kold sovs med creme fraiche, løg og dild. Dertil broccolistilke, som fik et godt rusk på en hed pande med klaret smør. Vi drak en superb årgangschampange til.Oplevelsen? Svampene, den søde sennep og rosmarinen indrammer syren i køddet helt fantastisk. Vi brugte et godt sammensurim af svampe – hvilket var godt! Den potentiel bløde bund håndterede vi ved at ‘sagen’ kom på bagestenen, som var varmet op en time – det var også godt.
Med tak 😋 Tom -
Hej,
Vi er netop i fuld gang med fremstilling af et styks Beef Wellington. Og det lover allerede godt.
Men….efter at have scrollet en del gange igennem opskriften, synes jeg ikke at kunne spotte opskriften på den ellers tilhørende rødvinsglace? :-)
-
Mange tak for en ikke mindre end fantastisk lækker opskrift! :)
På torsdag er det tredje gang jeg skal lave Beef Wellington og som de to foregående gange er det denne opskrift jeg bruger.
Selvom jeg ikke er dygtig i et køkken, så lykkedes det begge gange at få lavet noget virkelig lækkert mad til familien.
Inden jeg fik startet med maden første gang, virkede det nærmest som en umulig opgave at komme i mål, men det viste sig at være en dejlig nem opskrift, så endnu engang mange tak for du har delt denne lækre nemme opskrift :) -
Jeg kan ikke se nogen stedet hvor varm ovnen skal være???
-
Rolig nu.. :)
-
-
Hej,
Hvor lang tid er den ca. om at nå de 55 grader?
Bare så jeg nogenlunde ved hvor lang tid den skal være i ovnen :-)
På forhånd tak og godt nytår! -
Hej
Kan du gi et bud på hvor lang til det ca tager at nå de 55 g ? 30 min en time. -
Hvad for en vin vil i anbefale at smide i rødvinsglacen?
-
Hej. Jeg skal lave til 6 personer og beregner 250 g kød til hver. Er det helt hen i vejret med en mørbrad på 1,5 kg til 6 mennesker?
Er det muligt at lave 1 stor Wellington á mørbrad på 1,5 kg? Hvad gør jeg hvis mørbraden ikke er 100 % samme tykkelse hele vejen igennem? Betyder det så meget? Jeg synes de plejer at få en fin rødme i hele stegen, når mørbraden (uden omslag) steges i
ovnen.Jeg kan ikke bestemme mig for om svampe skal skiftes ud med froie gras… det er dog en udfordring at finde froie gras – hvor kan jeg skaffe det?
-
Men hvis den er 600 gram, som opskriften forskriver, skal den vel ikke have 30 minutter i ovnen? Kan 20 ikke gøre det?
Comments