Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. november 2024

Scroll to top

Top

130 kommentarer

ADVENTSKONKURRENCE II: Vinderne er fundet!

ADVENTSKONKURRENCE II: Vinderne er fundet!
Aarhusianeren

Konkurrencen er slut, og de to heldige vinderne er fundet ved lodtrækning. Vinderne blev:

  • Niclas Toftlund
  • thomasullumm

Vinderne vil blive kontaktet.


I denne runde kan to heldige læsere vinde en flot julesnaps fraBrænderiet Enghaven, hver af de to vindere får to flasker til julebordet – der er jo kun 35cl i en flaske, så man må ikke nøjes med en. Præmien har i denne uge en samlet værdi af 310,- danske kroner.

julesnaps

Brænderiet Enghaven er den del af gården Enghaven, der ligger i den idylliske landsby Mellerup i det naturskønne område på nordsiden af Randers Fjord. Enghaven er en gammel slægtsgård, der har været i familien Moestrups eje fra 1881. På den gamle slægtsgård har der altid været en stor frugthave med de gode gamle æblesorter Belle De Boskoop, Filippa, Gråsten, Pigeon samt pæresorterne Grev Molkte og Clara Frijs. Frugterne blev anvendt i den daglige husholdning og der blev bl.a. presset æblemost. Brænderiet Enghaven brænder for den gode smag og ønsker at levere produkter af absolut fineste og bedste kvalitet, der giver nyderen den optimale smagsoplevelse.

Denne snaps er Brænderiet Enghavens bud på en traditionel dansk julesnaps. Snapsen passer rigtigt godt til den kraftige og fede mad, som kendetegner det danske bord ved juletid.

Den traditionelle danske snaps er også kendetegnet ved at man har smagsat snapsen. I denne snaps har vi tilsat havtorn, malurt og perikon, da disse spiller rigtigt fint sammen med hinanden og kartoffeldestillatet. Kilde: AMKA/Brænderiet Enghaven

Snapsen har fået 5 stjerner i både Smag og Behag og Vinavisen.dk. På gastromand har vi også fået smag for sagen, og kvitterer også med:

  

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Mellerup

  2. Mellerup – glædelig jul!

  3. Lorens Petersen

    Mellerup. På mit julebord står der en hjemmelavet Porsesnaps ;-)

  4. Ehrhorn

    Mellerup

  5. Rasmus.

    Mellerup, og selvfølgelig kun egene kryddersnapse kan gå på et julebord – tilgengæld er alt så også tilladt!

  6. Mellerup ved randers :-) jeg er ude i noget appelsin, anis og nelliker. Det er jo jul ;-)

    God jul drenge :-)
    -rockpaperfood Aka Jukas Augustsen

  7. Chris Kovacs

    Mellerup

  8. Gurli Pedersen

    Den kommer fra Mellerup, jeg er nybegynder indenfor snaps, så jeg vil smage mig frem til en favorit ;)

  9. William Kajling

    Fra Mellerup kommer den gode snaps. Jeg ville nok spare snapsen til ostebordet, prøv en blåskimmel fra Mammen som lagrets i et år, prøv også en brunkage til og så juledrammen fra Enghaven

  10. Martin Madsen

    Mellerup

  11. pia volder handt

    svar: mellerup

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig at smage julesnapsen

  12. Sara

    Mellerup..:)

  13. Brænderiet Enghaven er beligende i Mellerup på nordsiden af Randers Fjord ;)

  14. Betty Jacobsen

    Mellerup. Valnøddesnapsen er klar.

  15. lene pedersen

    Mellerup

  16. Sonja Bech

    Mellerup, jeg kender ikke snapsen. Men lader det da gerne komme an på en prøve. En god hjemmelavet karrysild nydes med en Porse. Min favoritsnaps…

  17. Pia M Hansen

    Hellerup og god jul

  18. Helle

    Mellerup og gerne det indbydende julesnaps

  19. Nicolai

    Og det blev Mellerup :)

  20. Birgitt Pedersen

    Mellerup og der skal være en julesnaps

Smid en kommentar