Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 27. september 2023

Scroll to top

Top

130 kommentarer

ADVENTSKONKURRENCE II: Vinderne er fundet!

ADVENTSKONKURRENCE II: Vinderne er fundet!
Aarhusianeren

Konkurrencen er slut, og de to heldige vinderne er fundet ved lodtrækning. Vinderne blev:

 • Niclas Toftlund
 • thomasullumm

Vinderne vil blive kontaktet.


I denne runde kan to heldige læsere vinde en flot julesnaps fraBrænderiet Enghaven, hver af de to vindere får to flasker til julebordet – der er jo kun 35cl i en flaske, så man må ikke nøjes med en. Præmien har i denne uge en samlet værdi af 310,- danske kroner.

julesnaps

Brænderiet Enghaven er den del af gården Enghaven, der ligger i den idylliske landsby Mellerup i det naturskønne område på nordsiden af Randers Fjord. Enghaven er en gammel slægtsgård, der har været i familien Moestrups eje fra 1881. På den gamle slægtsgård har der altid været en stor frugthave med de gode gamle æblesorter Belle De Boskoop, Filippa, Gråsten, Pigeon samt pæresorterne Grev Molkte og Clara Frijs. Frugterne blev anvendt i den daglige husholdning og der blev bl.a. presset æblemost. Brænderiet Enghaven brænder for den gode smag og ønsker at levere produkter af absolut fineste og bedste kvalitet, der giver nyderen den optimale smagsoplevelse.

Denne snaps er Brænderiet Enghavens bud på en traditionel dansk julesnaps. Snapsen passer rigtigt godt til den kraftige og fede mad, som kendetegner det danske bord ved juletid.

Den traditionelle danske snaps er også kendetegnet ved at man har smagsat snapsen. I denne snaps har vi tilsat havtorn, malurt og perikon, da disse spiller rigtigt fint sammen med hinanden og kartoffeldestillatet. Kilde: AMKA/Brænderiet Enghaven

Snapsen har fået 5 stjerner i både Smag og Behag og Vinavisen.dk. På gastromand har vi også fået smag for sagen, og kvitterer også med:

  

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Woohoo..
  Hvornår kontakter i vinderne ? Har nemlig ikke modtaget en mail eller noget endnu..

 2. Mikael Hansen

  Mellerup

 3. Reza Ismaili

  Mellerup

 4. Annette D.M.

  Mellerup

 5. Tom Steen Jensen

  Mellerup

Smid en kommentar