Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 19. januar 2019

Scroll to top

Top

67 kommentarer

Gastromand Adventskonkurrence #4, Moët & Chandon Impérial + 6 champagneglas

Familiefaren

Så er der ikke længe til juleaften, og du er garanteret i fuld gang med forberedelserne og har travlt. Dog skal du ikke snydes for den sidste konkurrence, som vi faktisk synes er meget fed, hvis vi nu selv skal sige det – og det skal vi jo! Du kan vinde en flaske Moët & Chandon Impérial i flot gaveæske med 6 tilhørende Holmegaard champagneglas fra serien Future. Bestemt ikke dumt, for så har du jo det på plads inden nytår ikke?

Champagneglas fra Holmegaards serie Future…

For at deltage i denne konkurrence skal du blot trykke “synes godt om” og fortælle os, hvilket måltid du ville vælge at lave, hvis du kun måtte lave et eneste – altså det absolutte favoritmåltid – så slip fantasien løs og skyd i kommentarfeltet. 

Moët & Chandon Impérial Brut, perfekt til kl. 00.00…

Så er der vist bare tilbage at sige glædelig jul…

Kommentarer

  1. Christina

    Main lobster – helt enkelt. Bare serveret med lidt muslinger og majskolbe som de gør deroppe!! Mmm

  2. Kim Solander

    Skal det være det sidste, så er en ret ikke nok.

    Hjemmelavet ravioli med parmaskinke og parmesan, dertil masser af champignon/fløde sovs.

    Så en NY striploin med tripple cooked fries med masser af salt. Ikke noget pjat med sovs eller sauce for den sags skyld.

    Begge hovedretter med god rødvin til. En lækker californisk zinfandel, en kraftig australsk shiraz (Barossa Valley naturligvis) eller en fed amarone.

    Dessert: en skamløs gang chokolade i form af is, mousse, kage…. og så med demi sec champagne til.

    Slutter aftenen med beer nuts, hjemmebagte brezels, skylles ned med rigelige mængder lækker mørk Diplomatico rom.

    Skulle jeg så ikke vågne til halsbrand og tømmermænd, så er det sgu OK

  3. vincentpaulsen

    Den er svær den her! Men det ville sikker ende med at blive en god bøf m/ bearnaise og Heston’ pommes…. eller en god omgang Chili Con Carne :-)

  4. Henrik Nymand

    Keep it simple!
    Stegte kongekrabbe ben i lidt hvidløg, lidt nybagt brød og selvfølgelig en flaske Moët & Chandon Impérial!
    Vi kan også bare kalde det stairway to heaven! ;)

  5. Helle dybdal

    Det må blive en omgang risotto med svampe – gode friske Karl Johanner
    Med et let DTS trøffel

Smid en kommentar