Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 19. april 2024

Scroll to top

Top

5 kommentarer

Og de 4 vindere af Gastromands adventskonkurrencer er…

Gastromand

Glædelig jul! Det er den 24. december og du er sikkert i fuld gang med anden, gåsen, kalkunen, flæskestegen eller… så jeg vil fatte mig i korthed. Du har forhåbentlig husket at købe julevinen ik’? Jeg har i hvert fald sikret mig ikke mindre end 2 flasker af henholdsvis 1., 2. og 3. pladsen fra vores kåring af årets julevin.

winner-is

Der har været rigtig mange deltagere i vores 4 adventskonkurrencer – i alt har små 500 deltaget og det er vi rigtig glade for – tak! Nå, lad os for afsløret vinderne, som er fundet ved lodtrækning.

Konkurrence 1. søndag i advent:

Louis Alexander

Konkurrence 2. søndag i advent:

Oldenborg

Konkurrence 3. søndag i advent:

Amalie

Konkurrence 4. søndag i advent:

Thomas

Tillykke til de heldige vindere, I bliver kontaktet af Gastromand, hvor efter jeres præmier fremsendes hurtigst muligt. Til alle jer andre, kan I se frem til flere konkurrencer i det nye år – endnu engang glædelig jul fra alle os på Gastromand.

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Vinderen har fået besked, og det er “Thomas”, som har svaret øverst Thomas Jakobsen, som er udtrukket, der er sendt mails ud.

 2. Thomas

  Har vinderne fået besked ?:) eller sker det senere.. Da jeg kan være navnebror til en af vinderne

 3. Det kun man godt forestille sig Thomas :-)

 4. charlotteeriksen

  tillykke til vinderne og en glædelig juleaften til alle :) og tak til Gasromand for alle go’e ideer og tests i år … ikke mindst opskrifter

 5. Thomas

  FEDT! Er det mon ikke mig?

Smid en kommentar