GODT NYTÅR: Gastromand fylder 10 år, og hvad så?
GODT NYTÅR kære læser!
På overfladen er alt som det plejer. Vi har alle sammen forkælet os selv og vores nærmeste – først med julemad, god vin, gaver, dernæst med endnu mere og endnu bedre mad, vin, cocktails og ikke mindst champagne, for til sidst at rive en dag ud af kalenderen for at mixe junkfood på måder, der kun giver mening på lige netop 1. januar.
Men 1. januar 2020 er alligevel noget særligt. For præcis 10 år siden, 01.01.10 gik Gastromand.dk i luften i en verden, der på daværende tidspunkt var tyk af cupcakes og dårlig madlavning. Og den runde fødselsdag blev naturligvis fejret og der blev åbnet en ekstra god champagne da 2019 blev til 2020.
TAK!
Tak læser. Tak fordi du læser med. Tak fordi du bruger vores opskrifter, rejseguides, gadgetstests, vin-, øl- og restaurantanmeldelser og alt det andet. Tak fordi du liker og kommentarer på blog, instagram og facebook. Tak fordi du leger med, når vi afholder giveaways/konkurrencer om præmier vi selv har lyst til at vinde.
Gastromand.dk startede med et mål om at dele erfaringer fra køkkenet, så vi alle kunne blive bedre hjemmekokke. Om det er lykkedes, må du fortælle os i en kommentar herunder, men vi er i hvert fald blevet langt bedre i køkkenet end for 10 år siden. Ja vi har sgu da udgivet 2 kogebøger!
Flere end 1700 indlæg er det blevet til, 10 gange så mange kommentar og i alt mere end 30 mio. gange har I besøgt os igennem de sidste 10 år. Ofte for at finde den perfekte opskrift på Pulled Pork, Coleslaw, Kartoffelsalat, Bearnaise Sauce, Den klassiske burger eller ja, Andestegen til Juleaften!
Mere end 40.000 følger med på facebook og det samme på instagram.
Og uden læsere og brugere, ingen Gastromand.dk.
Og uden læsere, heller ingen partnere.
Vi er stolte over at velrenomerede virksomheder som Scanpan, Tallisker, Arla, Kop & Kande, Lidl, Citti m.fl. ser en værdi i Gastromands læsere. Tak til alle de partnere, der igennem tiden har turde samarbejde med os. Det er pga. samarbejde med partnere som disse, at vi fortsat kan levere gratis content til dig som læser. Content der er blevet en hel del bedre igennem årene og pt. leveres af nogle af landets skarpeste hjemmekokke, bloggere, øl- og vinhjerner, cocktail-mixologer og madanmeldere – i en skøn blanding af profesionelle og dedikerede amatører som mig selv – alle sammen med kærligheden til gastronomien til fælles og et ønske om at dele ud af denne kærlighed.
Det lyder måske lidt corny, men det er denne kærlighed, der har drevet værket i samtlige 10 år. Uden den store plan, men i tæt samarbejde med læserne og med et ønske om hele tiden at gøre det lidt bedre. Det er sådan vi kan lide det.
Jeg tror sgu, vi tager 10 år mere! Hvad der kommer til at ske, ved vi ikke engang selv. Måske en ny kogebog, noget med nyheder eller something in english?
Vi er klar, hvis du er?
Har du gode idéer, ris eller ros, er det, som altid, højt værdsat i en kommentar.
På vegne af hele Eksilsønderjyden, Aarhusineren, Webmasteren og resten af Gastromand-teamet.
GODT NYTÅR!
Stik os en kommentar-
Godt nytår
Tak for velsmag,os og godbidder i lange baner – krydret med testosteron.
-
Godt Nytår, min søn Michael og jeg selv bruger ofte jeres gode opskrifter,da vi begge elsker at lave mad, så dejligt at I fortsætter tak for det.
Kommentarer