Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 12. juli 2024

Scroll to top

Top

En kommentar

ROCK ROM: VOLBEAT RUM VOL.III

ROCK ROM: VOLBEAT RUM VOL.III
Aarhusianeren

Vi kender det fra Rammstein, hårde rockbands har åbenbart en passion for god rom. Danske Volbeat er ingen undtagelse – og det er der ingen, der kan betænke dem i.

Artiklen er lavet i samarbejde med JyskVin

Volbeat har tidligere udgivet deres Rum I og II i meget begrænsede partier, der for det meste prydede specialbutikker og fortsatte med at blive samlerobjekter blandt romkendere – og naturligvis hardcore Volbeat fans. Begge er nu udsolgt, og vi nåede desværre aldrig at fange en flaske og smage dem – you snooze you loose.

Volbeat Rum III er blevet blandet og produceret med det mål at gøre det bredt tilgængeligt og rimeligt overkommeligt, så det kigger vi nærmere på.

Mange musikfans køber en masse næsten ligegyldigt merchandise, men i en Gastromands øjne er en flaske rom bare bare lidt sjovere og med meget mere nydelse. Folk med netop ambitioner inden for nydelse, kan vi selvsagt godt lide 🤟🏻

Med musik ved jeg, hvad jeg gør, og jeg har mange års erfaring, forklarer Poulsen, da bandet har opnået at sælge multiplatin. Men med rom lærer jeg stadig om aromaer og blandingsprocessen. Det er en oplevelsesrejse, og jeg er meget begejstret for at kunne give noget til folk.

MICHAEL POULSEN, VOLBEAT

Om Volbeat Rom – Vol.III

Volbeat-rom vol. III er et bredt Caribisk blend, hvor rommen kommer fra både Den Dominikanske Republik, Barbados, Jamaica, Guyana, Guatemala og Trinidad – så lidt af et blend.

Rommen er mørk og kompleks, og skulle have en alder på op til 15 år – noget som generelt er svært at bedømme på en rom. Alkoholprocenten er på 43%, hvilket er meget standard for en all-round rom. I næsen er den sødlig og har noter af egetræ. Smagen er også meget sødmefuld og har smagsnoter af fed vanille, honning, mørk chokolade, bagte pærer, en svag kaffe og måske lidt lakrids.

Hvis du er til søde rom, vil den helt sikkert falde i din smag. Det vil helt sikkert også være en god begynder-rom, hvis du ikke normalt drikker rom rent, den er nemlig meget drikkevenlig – og er en god dansker-rom, hvor de sødelig rom har stor succes. Er du lidt af en rom-connaisseurer vil du også kunne lide den, med mindre du ikke er til rom i den søde ende. Men ingen tvivl om at det er en crowd-pleaser rom.

…Jeg er meget begejstret for at kunne give noget til folk. Selv dem, der måske siger, “jeg er ikke til deres musik, men deres rom er skøn”. Han tilføjer med et grin: “Måske kan de lide musikken, når de har drukket hele flasken med rom!”

MICHAEL POULSEN, VOLBEAT

Sådan en rom står smukt med sin mørkgylden farve i skæret fra et bål på en køling efterårsdag – og så kan du passende tage din bluetooth-højttaler med ud og sætte Volbeat på for fuld udblæsning – og drømme dig tilbage til de dage, hvor vi kunne komme til festivaller og store udendørskoncerter.

Remember the good things in life – and celebrate them!

MICHAEL POULSEN, VOLBEAT

Rommen er meget anbefalelsesværdig og kan købes hos JyskVin. Og har du en god ven, som enten elsker Volbeat eller bare god rom generelt, så kunne det være den perfekte julegave til ham eller hende. Prisen er 399,- danske kroner.

KØB DEN HOS JYSKVIN
Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Per rusbjerg

    Det er den absolut bedste rom jeg har smagt og samtidig en af de bedste danske rock grupper smager af flere

Smid en kommentar