Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. november 2024

Scroll to top

Top

2 Comments

Deviled Eggs – en perfekt pleaser på påskebordet

Deviled Eggs – en perfekt pleaser på påskebordet

Det er efterhånden lykkedes at udbrede kendskabet, men ikke alle er lige så vilde med de sønderjyske solæg, som de sønderjyske gastromænd. Her kommer Deviled Eggs ind i billedet, som en vaskeægte crowd pleaser på frokostbordet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Solæg vil altid være nr 1, men Devilled Eggs er en værdig nr 2!😈🐣 . #påske #påskefrokost #eggs #devilledeggs #gastromandextended

Et opslag delt af Gastromand.dk (@gastromanddk) den

 

Deviled Eggs - perfekte på påskebordet

4.30 fra 10 stemmer
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 4 øko æg
  • 1 spsk. sennep
  • 1 spsk. mayo
  • 1 spsk. creme fraiche
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • Finthakket Purløg
  • Paprika
  • Chili - hakket frisk eller tørret
  • Salt

Sådan gør du

  • Kog æg i 10 min. til de er hårdkogte
  • Pil æggene
  • Skær æggene på langs med en tynd kniv
  • Pil forsigtigt blommen ud af ægget og op i en skål
  • Bland blommer, sennep, mayo, creme fraiche, hvidvinseddike vha. af en håndmixer
  • Smag til med salt og paprika
  • Fyld massen i en sprøjtepose - alternativt en frysepose, hvor du klipper hul i hjørnet
  • Sprøjt små toppe i de halverede æg - se billedet
  • Drys med purløg og chili
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

 

Stik os en kommentar

Comments

  1. Johan Pedersen

    Jeg syntes min mayo blev noget tynd og flød en smule ud. Hvad kan være grunden til dette?

    PS. tak for nogle fede opskrifter!

  2. Johan Pedersen

    Jeg syntes min mayo blev noget tynd og flød en smule ud. Hvad kan være grunden til dette?

Submit a Comment

4.30 from 10 votes (10 ratings without comment)

Opskrift Vurdering