2 kommentarer
Deviled Eggs – en perfekt pleaser på påskebordet
Det er efterhånden lykkedes at udbrede kendskabet, men ikke alle er lige så vilde med de sønderjyske solæg, som de sønderjyske gastromænd. Her kommer Deviled Eggs ind i billedet, som en vaskeægte crowd pleaser på frokostbordet.
Antal: 4
Ingredienser
- 4 øko æg
- 1 spsk. sennep
- 1 spsk. mayo
- 1 spsk. creme fraiche
- 1 spsk. hvidvinseddike
- Finthakket Purløg
- Paprika
- Chili - hakket frisk eller tørret
- Salt
Sådan gør du
- Kog æg i 10 min. til de er hårdkogte
- Pil æggene
- Skær æggene på langs med en tynd kniv
- Pil forsigtigt blommen ud af ægget og op i en skål
- Bland blommer, sennep, mayo, creme fraiche, hvidvinseddike vha. af en håndmixer
- Smag til med salt og paprika
- Fyld massen i en sprøjtepose - alternativt en frysepose, hvor du klipper hul i hjørnet
- Sprøjt små toppe i de halverede æg - se billedet
- Drys med purløg og chili
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Stik os en kommentar
-
Jeg syntes min mayo blev noget tynd og flød en smule ud. Hvad kan være grunden til dette?
PS. tak for nogle fede opskrifter!
-
Jeg syntes min mayo blev noget tynd og flød en smule ud. Hvad kan være grunden til dette?
Kommentarer