Scampi Fritti – friture extravaganza!
Jeg har fundet mig en jomfruhummerpusher, der leverer til endog rigtig rimelige priser, så pt. bliver der proppet jomfruhummerhaler i alt stort set alt, hvor det giver mening. En af de retter hvor de gør sig bedst, er dog den ekstremt ekstravagante, grænsende til det blasfemiske, SCAMPI FRITTI! Her er der altså tale om rigtig weekendmad.
Jeg fulgte sådan set Prices opskrift nogenlunde, men tilsatte lidt finthakket persille og frisk chili til beignetdejen umiddelbart før halerne røg i – dels for at give et pift til smagen, dels for at gøre dem lidt ekstra interessante at kigge på.
De friterede jomfruhummerhaler blev naturligvis serveret med sauce tartare, masser af citron og et glas tør champagne til at skære igennem fedmen og rense munden.
Velbekomme og go’ weekend!
Stik os en kommentar-
Ok – worth a try ;)
-
Vil du røbe, hvor din jomfruhummer pusher ligger? Håbe håbe,,,,,
-
Helt enig med syren til den fede friture – kunne man ikke smide en riesling på, hvor man har sikret, at syren også er på et passende niveau?
Comments