Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. november 2024

Scroll to top

Top

11 Comments

Scampi Fritti – friture extravaganza!

Webmasteren

Jeg har fundet mig en jomfruhummerpusher, der leverer til endog rigtig rimelige priser, så pt. bliver der proppet jomfruhummerhaler i alt stort set alt, hvor det giver mening. En af de retter hvor de gør sig bedst, er dog den ekstremt ekstravagante, grænsende til det blasfemiske, SCAMPI FRITTI! Her er der altså tale om rigtig weekendmad.

sauce tartare

Så er der serveret...

Jeg fulgte sådan set Prices opskrift nogenlunde, men  tilsatte lidt finthakket persille og frisk chili til beignetdejen umiddelbart før halerne røg i – dels for at give et pift til smagen, dels for at gøre dem lidt ekstra interessante at kigge på.

De friterede jomfruhummerhaler blev naturligvis serveret med sauce tartare, masser af citron og et glas tør champagne til at skære igennem fedmen og rense munden.

Velbekomme og go’ weekend!

Stik os en kommentar

Comments

  1. Mariah

    Ok – worth a try ;)

  2. Mariah

    Vil du røbe, hvor din jomfruhummer pusher ligger? Håbe håbe,,,,,

    • Hej Mariah,

      Det er “desværre” en kollega, så det får du nok ikke meget ud af:)

  3. Slize

    Og så lige rulle dem i en gang Panko rasp ( evt. hjemmelavet ) inden frituren – giver lige den ekstra knasende skorpe som gør dem helt top60. Jeg er helt elektrisk med det der panko….. :-)

    • Ville du ikke smide en opskrift på det hjemmelavede for os, som ikke helt er med på moden omkring hjemmelavet rasp endnu?

      • Slize

        Det er nemmere end man tror. Prøv f.eks at se på klidmoster.dk’s blog – der er en udmærket forklaring ( med billeder )..:-)

        http://klidmoster.dk/2011/08/hjemmelavet-panko-rasp.html

      • halv-amerikaneren

        Det er hermed bookmarked til snarlig afprøvning :-)

  4. Helt enig med syren til den fede friture – kunne man ikke smide en riesling på, hvor man har sikret, at syren også er på et passende niveau?

    • benzon1960

      Jo, det ville bestemt også være super – omend måske en kende mindre forførisk ;-)

  5. benzon1960

    En perfekt fredag-aften-snack her på grænsen til foråret. Har netop set viben for første gang i år, så nu varer det ikke længe.

    Nok filosofi – med hensyn til valg af champagne ville jeg nok ikke nøjes med at sige tør, men derimod søge mod noget syredrevet blanc de blanc som f.eks. http://www.atomwine.dk/product.asp?product=2721

Submit a Comment