-
Kan dips’ne laves klar der til, hvor de skal i ovnen, og derefter putte dem i køleskabet og vente med at putte dem i ovnen til lige før, at de skal spises??
-
Et tip til guacamole er at købe et glas med c vitaminer. Den voksne af slagsen – altså uden smag. Blend derefter hele glasset til pulver der ligner coke. Bland en knivspids! som i absolut kun en knivspids. Det forhindrer oxidering uden at tilsætte mere citrus.
Kan også bruges til æbler og lignende. -
Superlækre opskrifter og inspiration…
Jeg kan som dip anbefale denne: http://busycooks.about.com/od/appetizerrecipe1/r/bakeartichokdip.htm
Den er lidt speciel, men helt vild Yummi.
… Og som alle andre, gode ameikanske dip – rig på den gode, nærende ost…Rigtig god fornøjelse i morgen – GO GIANTS
-
Super opskrifter – har lige været nede og “plyndre” den lokale brugs for mine mangler i køkkenet. Glæder mig allerede til nachos i aften.
-
Kan man lave Nachosene i forvejen eller skal de spises i lige fra olien? Jeg skal helt sikkert anvende denne opskrift, nu er det jo mig som skal stå for Nachos i år..
-
Hov.. Kunne ikke se den jeg allerede havde skrevet.. Sorry..
-
-
Man kan med fordel svitse nogle (zitauer)løg ved lav varme sammen med hvidløg indtil de er klare, og så tilføje de resterende elementer. Varmen hjælper med til at sprede alle smagsstofferne godt rundt. Når den er taget af varmen og kølet ned, kan man blande den friske koriander i.
Til guacamolen vil jeg altid tilføje en tomat. Det giver lige et ekstra pift :)
– Søren
-
Kan nachosene laves i forvejen eller skal de spises lige fra olien? Skal da helt sikkert anvende denne opskrift. Nu er det jo mig som skal stå for Nachos i år..
Comments