Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. oktober 2024

Scroll to top

Top

8 kommentarer

Anmeldelse af Semper Ardens Christmas Ale

Webmasteren

Som tillæg til anmeldelsen af de danske juleøl 2009, anmelder vi Carlsbergs Semper Ardens juleøl – jeg må advare om, at der kan forekomme stærke gloser i det følgende!

Forventningerne er høje da Semper Ardens tidligere har leveret udmærket øl og øllens farve og skum lover da også godt, men her stopper festen så. Såvel duft som smag er kvalmende sød og var det ikke fordi det var fredag og procenterne skulle bruges, var øllen blevet hældt direkte ud i vasken. Den kan muligvis bruges til at marinere kød i, men det kan trods alt ikke være hovedformålet med den. Det er simpelthen ikke godt nok og Carlsberg burde stærkt overveje at trække denne bommert tilbage fra et marked, hvor den ingen chance har for succes.

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Jonathan Petersen

    Kender i nogle gode butikker her i KBH, hvor man kan købe denne her samt andre “special-øl”?

  2. Dan Hansen

    Hold jer til mad, øl har i ikke forstand på, jeg så først jeres andmelderse i dag 2018.

    • Du har sgu ret mad guroer har du ikke forstand på ØL øl skal drikkes ved 4 grd. og den øl er blandt de bedste jeg har smagt ud over den som kommer fra https://www.anheuser-busch.com/ : Michelob

  3. A

    Det er nok det klogeste valg, du har gjort meget længe!

  4. Lars

    Jeg stod faktist og kiggede på dem idag i en butik, men besluttede hurtigt, at selvom den måske kunne være heldig at snige sig op på mellemgod, så var det synd at købe den, når jeg selv har huset fuld af fantastiske Belgiske jule/vinterøl, som jeg knapt kan nå at drikke alligevel.

  5. A

    @ Lars

    Øllen var faktisk FOR kold, da den kom direkte fra køleskabet, så det er ikke det.

    Det sørgelige er, at jeg havde præcis samme oplevelse med Semper Arden sidste år!

    Det er lige før jeg vil anbefale dig at smage den og smide os en kommentar…

    /Held og lykke:)

  6. Lars

    Hvad temperatur drak/smagte I øllet ved? En for høj temperatur vil tillade sødmen at være ekstra kraftig, hvor en koldere øl vil være mindre sød, og lade alkoholen skære lidt kraftigere.

    Sepmper Ardens mærket plejer da at være nogenlunde kvalitet, men de kan da godt have lavet en ordenlig bummert her. Jeg har ikke selv smagt den.

Smid en kommentar