Nyeste opskrifter og artikler
100 år med Negroni – Kongen af Gin-baserede cocktails
10. januar 2024 | Gintossen | 3 CommentsNegroni – en af de helt store klassikere – fylder 100 år i år! Det er vi simpelthen nødt til at fejre – dels fordi det i sig selv er en bedrift at kunne holde sin enorme popularitet i så … Read More
Côte du Boeuf – Sådan steger du bøffernes konge
10. januar 2024 | Webmasteren | 36 CommentsDet er vist ingen hemmelighed, at vi på Gastromand er ret vilde med steaks i alle afskygninger. Tidligere har den stået på friteret steak og ikke mindst 24-timers bøffen, men det er naturligvis for dårligt, at der ikke tidligere har … Read More
Stenbiderrogn, røræg royale og røget fløde
10. januar 2024 | Eksilsønderjyden | 6 CommentsVi læner os op ad weekenden og det betyder, for manges vedkommende, en afslappende start på dagen krydret med en omgang brunch. Men brunch er sgu gået hen og blevet lidt kedeligt og forudsigeligt!
Ofte er der det samme på … Read More
Retroanmeldelse: Incognito Royale by Paul Cunningham
7. januar 2024 | Gastromand | 3 CommentsVi skal en tur tilbage til min juleaften, hvor der er godt gang i udpakningen af gaver. Indtil nu har høsten blandt andet budt på en mokkabrygger, stegeso og et créme brûlée-sæt. Næste gave er flad, kvadratisk, praktisk og god. … Read More
Rødvinsbraiserede svinekæber – mere mørt bliver det ikke!
5. januar 2024 | Gastromand | 84 CommentsFørste gang jeg spiste svinekæber, var jeg så fordomsfuld som nogen kan være det. Alene navnet var nok til, at jeg ikke ville smage! Nu er det ganske vist mange år siden – og jeg er blevet ældre og mere … Read More
Høvdingegryde med oksekød, bacon og cocktailpølser
5. januar 2024 | Høvding | 7 CommentsNu er det vel ved at være godt og vel 1,5 år siden jeg startede hos Gastromand. Ret hurtigt derefter fik jeg internt kælenavnet Høvdingen. Hvorfra det kommer ved jeg ikke. Men jeg tror det beror sig på min meget … Read More
Brændende Kærlighed – opskriften på lykke
4. januar 2024 | Aarhusianeren | 10 CommentsBrændende Kærlighed en klassisk og meget nem hverdagsret – som praktisk talt ikke kan fejle!
På trods af sit noget metroseksuelle navn dækker Brændende Kærlighed over en klassisk ret med rigelige maskuline elementer som bacon, ost kartoffelmos og ikke mindst … Read More
Blinis – små, lækre og luftige med stenbiderrogn
27. december 2023 | Webmasteren | 8 CommentsVinteren er kold, klam og mørk – lige indtil det magiske øjeblik, hvor din lokale fiskepusher siger de smukke ord “skal du have stenbiderrogn…?”
“Stik mig et kilo” hører du dig selv stamme inden du lukker øjnene og kører kortet … Read More
Hasselback-kartofler – super sprøde og møre kartofler
27. december 2023 | Webmasteren | 24 CommentsIndrømmet, jeg har aldrig været kæmpefan af Hasselback kartofler – jeg kunne simpelthen ikke se lyset. Lige indtil i år, hvor jeg satte mig for at lave de perfekte Hasselback-kartofler! Og jeg tror sgu det lykkedes!
Jeg kan huske, at … Read More
Hjemmelavet bearnaise sauce – en idiotsikker opskrift!
26. december 2023 | Webmasteren | 247 CommentsBearnaise er hipt og moderne igen og det er den perfekte følgesvend til en go’ bøf på en kold fredag:) Men pas på – når først du har lavet din egen bearnaise, vender du ALDRIG tilbage til Knorr, Jensen’s og … Read More