Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 29. november 2023

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Copenhagen Cooking 2015: 5 fede arrangementer du bør overveje

Copenhagen Cooking 2015: 5 fede arrangementer du bør overveje

På fredag skydes dette års udgave af den kulinariske københavner-fest, Copenhagen Cooking, igang og traditionen tro er der vanvittigt mange interessante events på tapetet. Her giver vi dig vores bud på, hvad du absolut skal tage et nærmere kig på!

Morfaren: Smørrebrødets dag

Et af de største danske gastronomiske national-klenodier, smørrebrødet, er rigt repræsenteret under årets festival og skulle jeg udvælge et enkel t arrangement, ville det med garanti blive dette!
De ypperste smørrebrødshåndværkere i København og 2000 gæster samlet for at fejre kærligheden til smørrebrødet. Hér får du muligheden for at smage 10 stykker smørrebrød fra bl.a. Øl & Brød, Aamanns og Kronborg, samt en øl fra Mikkeller og en lille skarp  for snoldede 165 kroner!

Du kan se billeder af smørrebrødet hér.

Varmrøget regnbueørred med pocheret æggeblomme og cremet rygeost, toppet med ørredrogn, sprøde malt-stænger og frisk karse fra Restaurant Kâhler

Varmrøget regnbueørred med pocheret æggeblomme og cremet rygeost, toppet med ørredrogn, sprøde malt-stænger og frisk karse fra Restaurant Kähler (Foto: Facebook)

DATO: søndag 23. august, kl. 11.00 – 18.00
VENUE: Kødbyens Mad og Marked
PRIS: 165kr

 

Klassikeren: Krebsegilde på Flakfortet

Krebse- og snapsekalas er en klassisk Copenhagen Cooking event, men det er vidst ganske nyt, at afholde det på det 100 år gamle Flakfortet i Øresund en dansk sensommeraften! Det lyder sgu da ret rart, ikke? Et oplagt helaftensarrangement for dig og gutternesom krydres med drinks på sejlturen gennem Københavns Havn.

Flakfortet

Krebsegilde i disse omgivelser! Ja tak!

DATO: torsdag den 27. august, kl 18.00
VENUE: Flakfortet
PRIS: 425kr

 

Daten: Picnic med Kadeau

Kadeau-drengene er uden tvivl nogle af mine absolutte yndlingskokke. Det er virkeligt dejligt, at opleve et nynordisk køkken, som formår at kobinere elegance med saft og kraft. Om de også kan lykkedes med, at overføre dette til en picnickurv skal helt sikkert afprøves. Dette lyder som det helt rigtige valg, hvis kæresten, konen eller daten skal forkæles i lidt uformelle rammer.

Så er der dømt picnic!!

Så er der dømt picnic!!

En picnickurv til to indeholder fem små retter (fisk, kød, grønt, ost og dessert), brød og smør, to æblemost og service. Hvis der for alvor skal varmes op under hende, husker du lige en flaske bobler, et par glas og et tæppe.

DATO: søndag 30. august, kl. 12.00 – 14.30
VENUE: Skovkvarteret ved Amagerfælled
PRIS: 315kr for 2 personer

 

Festen: Late Night Cook Off

Så er der dømt kokkekonkurrence og fest! Jeg har et par gange tidligere været forbi i Timm Vladimirs Køkken, når der afholdes Late Night Cook Offs, og det kan kun anbefales.

Late Night Cook Off er en kokkekamp mellem to professionelle kokke. Reglerne er enkle: kokkene får tre ukendte ingredienser og én time til at forvandle dem til minimum to retter. Denne gang er de to duellanter Magnus Mondrup Knudsen, souschef på kadeau og Mark Lundgaard fra Kong Hans.

Late-night-cook-off_CC_kursusvisning

Undervejs og efter, krydres det hele med cocktails og en omgang musik. Det kan ikke siges meget bedre, end de selv gør : ”Gratis entré, billige cocktails og knivkamp…. what´s not to like?”

DATO: lørdag den 22. august kl. 21.30 – 02.00
VENUE: Timm Vladimirs Køkken
PRIS: Gratis

 

Madkollektivet: You’ll never eat, cook or drink alone

Kitchen Collective og Bite Me inviterer til fælles eksperimenterende madleg, når du blandt andet vil kunne gå ombord i fyldte ærter, tomat sodavand, grillet dyr og pisket smør, blod-pandekager, æg i røg og radiser i dej.

You'll never eat, cook or drink alone

Der er lagt op til, at gæsterne skal deltage lidt undervejs og, at du helt sikkert vil komme til at lære dine naboer ved langbordet bedre at kende.

Gør dig selv den tjeneste at tage afsted! Det bliver helt sikkert en sjov og inspirerende fest!!

DATO: søndag 23. august, kl. 12.00 – 22.00
VENUE: Kitchen Collective
PRIS: 200kr

 

Dette var så de arangementer vi havde udset os. Vi håber at I får en fantastisk Copenhagen Cooking og at vi ses derude!

Hvilke events har du mon udset dig?

Stik os en kommentar

Smid en kommentar