WednesdayWhisky: Sour with Jim Beam Double Oak
Nu har vi efterhånden fået godt styr på vores Wednesdays Whisky – de kører faktisk på skinner og alle jer vores gode læsere virker til at holde af en lille onsdags-buzz. We dont blame you – vi elsker det også.
Nu har vi drukket neat, Rusty Nail fået Penicillin ifølge Doktor Gastromand men nu er det tid til en Whisky Sour som også er en af vores absolut favoritter. Det er nemlig sådan at vores signatur cocktail er lavet som en sour dog med heftige twists. Det betyder dog ikke, at en helt almindelig sour ikke kan nydes på Gastromand.
I denne er der brugt en Jim Beam Double Oak som kan erhverves for få penge – ca. 249 kr. hvilket er en god pris, da det er en noget bedre udgave en deres “standard”. Den passer godt med den søde og røgede smag hvilket for mig laver en god sour. Uden røgen synes jeg ikke den er helt så charmerende.
Ingredienser
- 4 cl Jim Beam Double Oak 2
- 2 cl lime saft
- ½ spsk sukker
- 1 lille æggehvide - ikke for meget - den skal have en koncenteret skum
- Masser af is
- Et stykke appelsin til pynt
Sådan gør du
- Put alle ingredienser i en shaker med masser af is.
- Shake, shake, shake og sørg for at se lidt smart ud når du gør det.
- Fyld et glas med is og hæld op.
- Pynt med appelsin.
En sour er uden tvivl en cocktail som mange finder charmerende og er du til syre så er det lige dig. Du må endelig ikke lade dig skræmme af æggehviderne, du kan skolde ægget først – men ro på, der har ikke været salmonella fra æg i Danmark i adskillige år – bare du drikker alkohol nok så sker der ikke noget!
Skål Champs!
Stik os en kommentar
Submit a Comment