Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 13. juli 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

#tuesdayGT XIV: Golds Gin 999.9

#tuesdayGT XIV: Golds Gin 999.9
Gastromand

Golds Gin er en atypisk gin, som passer til en atypisk tirsdag – så er dette dagen for dig hvor det hele bare spiller og du har landet en lønforhøjelse eller bare haft en awesome dag, så er det denne gin du hiver frem! 

Golds Gin har vildt mange smagsgivere og er derfor lidt atypisk – normalt er der 3-5 forskellige, hvor enebær og citrus-frugter af forskellig karakter typisk går igen. Denne har langt flere og ud over enebær er der mandarin, violer, valmuer, ingefær, koriander og balsamico aroma af mandler og vanille og til sidst Angelica rod for at give balance. Ja det er voldsomt men giver en helt anderledes gin end hvad du er vandt til.

Cheers….

Den er tilsendt fra vores gode venner på Supervin.dk som tænkte, at denne ville passe glimrende til vores lille populære koncept.

Lidt sjovt navn – men ganske fin gin da!

For at gå helt off the rails så valgte jeg noget frisk æble at tilsætte og det fungerede faktisk godt – jeg tror ikke citrus er vejen frem og krydring bør den heller ikke få. Hvis du er ny gin drikker og gerne vil begive dig ud i denne verden, så er Gold Gin klart et godt bud for dig!

Tuesdays GT…

Jeg vil bruge en Fever Tree eller Thomas Henry Tonic dertil, de fungerer begge glimrende.

Skål og god tirsdag.

Stik os en kommentar

Smid en kommentar