Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 30. september 2023

Scroll to top

Top

2 kommentarer

Få en Gastromand-måltidskasse leveret lige til døren

Få en Gastromand-måltidskasse leveret lige til døren

Ja, den er faktisk god nok, vi har valgt at lave et lille samarbejde i en periode med Den Grønne Asparges. Det er egentlig meget simpelt, og sådan skal det jo også helst være for os Gastromænd og mænd i det hele taget – det er nemlig det letteste.

Vi har i samarbejde med Den Grønne Asparges udvalgt to retter – den ene med fisk og den anden med kød – naturligvis! Så har Den Grønne Asparges tilsvarende bidraget med to retter. Nu skal I endelig ikke tro det er noget med konkurrence, for det er det ikke, det er mere sådan, at vi leverer et par maskuline retter og Den Grønne Asparges leverer et par feminine retter – så er der nemlig lidt til manden og til kvinden.

De fleste omkring Århus kender sikkert Den Grønne Asparges, som har eksisteret i en del år efterhånden. De leverer retter helt nede på jorden og med gode råvarer gerne fra lokale leverandører. Derudover har de masser af ekstravarer du kan få tilsendt sammen med din ugentlig måltidskasse eller hvad du nu har valgt fra deres udbud. Aarhusianeren har brugt dem i lang tid efterhånden og er ikke bange for at anbefale dem. Vi glæder os til at kunne præsentere kassen i uge 21. Jeg har været så heldig, at få kassen tilsendt her til weekenden hvor jeg har lavet begge af vores egne retter – I kan godt glæde jer til at prøve “The Whammy Buger” og Webmasterens “Fiskelasagne med Kulmule“.

Billeder fra The Whammy Burger – og hvis du skulle have glemt det, så er det fra “Falling Down” med Michael Douglas. Desværre findes burgerbaren ikke i virkeligheden, men ikke desto mindre valgte jeg at komme med mit bud på burgeren.

Bøfferne...

Bøfferne…

The Whammy Burger... i øvrigt skudt af min assistent og datter :-)

The Whammy Burger… i øvrigt skudt af min assistent og datter :-)

Webmasterens Fiskelasagne af “Kødfisk” som han selv kalder det. Jeg måtte lige free-style lidt med noget creme-fraiche, men det blev det bestemt ikke dårligere af.

Hvis man skal free-style som jeg måtte idag, så gør det ikke noget det er med Fraiche 38 %

Hvis man skal free-style som jeg måtte idag, så gør det ikke noget det er med Fraiche 38 %

Webmasterens opskrift - "Kødfisk"

Webmasterens opskrift – “Kødfisk”

Nå, men som sagt, så kan I fra idag bestille kassen til levering så I selv kan prøve kræfter med nogle af vores retter. Derudover er der også mulighed for at lave krydrede flankesteak med belugalinsesalat samt Falafler med Majskolber.

Kassen kan bestilles hos Den Grønne Asparges på deres side, som du finder her – Bemærk: I øvrigt kan du med fordel bruge rabatkoden: “GASTROMAND” – det betyder at der bliver hældt en flakse Ribera del duero oveni hatten – se det er noget vi Gastromænd forstår (og kvinder…)  – bestillingen skal være lavet senest fredag morgen kl. 09.00 i denne uge – god fornøjelse! 

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Pia fleron

    Jeg vil gerne ha en kasse fra jer vi er to voksne og to børn men vil ha den i næste uge jeg bor i Ringsted har i nogen sunde retter

Smid en kommentar