Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 30. oktober 2024

Scroll to top

Top

2 kommentarer

Gastromands Signatur Pizza: Familiefarens Surf ‘n’ Turf

Endelig! Efter nøleri i verdensklasse fra gastromændenes side, er vi endelig nået frem til offentliggørelsen af den kommende Gastromand signatur pizza – og dermed vinderen…skulle man tro!

Helt så simpelt skal det dog vise sig ikke at være! Grunden kan du læse nederst i indlægget. Men først til Gorms bevæggrund for udvælgelsen af signatur pizzaen.

Gormspizza

Gorm skriver:

“Dagene er gået… kommentarer, forslag og skøre ideer er væltet ind på bloggen og nu er det tid til at kåre en vinder af debatten.

Men inden da så vil jeg lige knytte et par bemærkninger som baggrund for valget af vinderen.

Det kan vist ikke siges nok at processen på denne blog har været HELT fænomenal. Rigtig mange vildt gode bud har været oppe og med over 50 variationer over emnet gastromands højsommer pizza har det ikke været nemt!

Pulled pork pizzaen har været oppe og vende en del gange, og var dette en demokratisk proces havde vinderen været fundet imellem disse indlæg. Jeg forbeholder mig dog ret til, i min funktion af overdommer, at gå udenom den variation i denne omgang. Sæsonen synes jeg mere er til et friskere input og jeg vil så gerne bruge den langtidstilberedte gris når efteråret begynder at ruske i os og powermad som dette smager ekstra godt. (hmmmmm æblecider braiseret svinebryst og karamelliseret løg, friske pære og bredbladet persille måske….).

Lam som central råvare har også været oppe og vende. HERLIGT og generelt lidt glemt i pizzaens verden. Men med risiko for at blive kaldt konservativ (og dem er der ikke mange tilbage af;-)) Så gemmer jeg lammet til påske.

Gorm's lækre pizze og lokaler i Nyhavn!

Gorm’s lækre pizze og lokaler i Nyhavn!

Overordnet set har jeg været smaskforelsket i to varitioner af forslag. Surf n Turf a la Familiefarens, Kobekød og kaviar, og Klostermanns ærtepizza.

Og ud fra disse to kåres nu Gastromands højsommerpizza 2013 er:

Gastromands Surf n Turf!!!! (Det bliver også et fedt navn til en pizza!)

Sæsonen og skæbnen afgjorde sagde for mig.

Sæsonen fordi danskeærter kommer til at bliver melede og bitre over højsommeren og derfor måske mere passer ind i en tidlig-sommer-pizza.

Skæbnen fordi vi lige er blevet kontaktet en af vores samarbejdspartnere i Italien som har spottet et Piemontesisk super produkt i for af bresaola på specialkvæget Razza Piemonte. Projektet har handlet om at udvikle kød med kobe kødet som forbilled. Jeg har for et par uger siden smagt en prøve på det og det er VILDT.

Så tak til familiefaren som har givet mig den ultimative undskyldning til af bestilt et parti af dette drømmeprodukt hjem.

Jeg har leget lidt med inputtet og da kriteriet var at pizza skulle kunne sælges til en menneske-pris så har jeg redigeret lidt i pizza ud fra det oprindelige forslag:

Pizza med hjemmelavet tomatsovs (off course) frisk mozzarella, carpaccio på Razza Piemonte, ørred rogn, syrnet fløde og skovsyre eller vild brøndkarse som urt.

Avs jeg glæder mig!!!!

Tillykke til familiefaren og tak tak tak til jer alle og gastromand ikke mindst for dette samarbejde!

Mange hilsner

Gorm Wisweh
Kok, medejer og pizzakonge hos gorm’s!”

Vinder-pizzaen blev altså

Gastromands Surf’n’turf

Pizza med hjemmelavet tomatsovs (off course) frisk mozzarella, carpaccio på Razza Piemonte, ørred rogn, syrnet fløde og skovsyre eller vild brøndkarse som urt.

Problemet: Familiefaren er en del af Gastromand-teamet. Det vidste Gorm bare ikke! Vi har naturligvis givet Familiefaren et par dummeflade for at have deltaget i vores egen konkurrence – også selvom forslaget egentlig var ment som en spøj:

Jamen for h… jeg har jo sagt silkeskåret kobekød, løgringe friteret i Krug og Beluga-kaviar – hvorfor nu det her indlæg? :-)

Løsningen: Præmien ryger naturligvis videre til Jesper Klostermann, som Gorm fremhævede som det andet bud og vi giver jer alle et stort UNDSKYLD!

Så et stort tillykke, skal lyde til Jesper Klostermann, som har vundet middag for 6 personer på Gorms i Nyhavn.! Vi tager kontakt til dig!

pizza

Ryger du forbi Gorms for at smage Gastromands signaturpizza, så smid da lige et billede på de der smarte sociale medier med #gmpizza, så finder vi den!:)

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Det er nu morsomt, drenge. Og Familiefarens ide er drøngod – jeg forstår ikke, at prisen skulle blive et problem. Kan Gorm ikke holde sig til en nyere årgang Clos d’Ambonnay?

  2. Bestemt en værdig vinder og tillykke til FamilieF… øh. Klostermann :-)

Smid en kommentar