Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 26. maj 2019

Scroll to top

Top

74 kommentarer

Konkurrence: Design Gorm’s Gastromand-pizza og vind

Eksilsønderjyden

Gastromand-brugere, get ready for some serious food-jammin’ – og vind en middag for 6 med alt inkluderet, hos Gorm’s!

Tidligere på året, startede vi en tråd op, som skulle hjælpe os med at udvikle den perfekte Gastromand-pizza til Gorm’s. Desværre gik den lidt i glemmebogen, men nu er vi klar til at genoplive vore jam-session…og denne gang med en præmie til den gastromand (m/k), som kreerer den helt rigtige pizza.

En af Gorm’s pizze! Hvordan gør vi den til Gastromands?

Gorm Wisweh (ejeren af Gorm’s) vil løbende kommentere på forslagene, samt udvælge den endelige vinder. Og der må gerne fedtes for dommeren når du udtænker pizzaen. For at hjælpe jer lidt på vej, har Gorm afsløret hvad han forventer af Gastromands signatur-pizza:

“Pizzaen skal orientere sig mod højsommer, strandbabes og svedige mænd”

Vi har allerede taget idé-hattene på, men er ganske sikre på, at der sikkert sidder en bunke af vores brugere med idéen om de helt rigtige ingredienser til en Gastromand signatur-pizza.

Så slip fantasien løs og brug de ingredienser, I mener der bedst repræsenterer Gastromand! Der er ingen andre krav til pizzaen end at den skal være salgbar. Dvs. råvarerne skal være tilgængelige og til at betale… Så ingen isbjørneinderlår og beluga-kaviar, desværre.

Gorm’s har tidligere præsenteret vagtelæg, lårtunge, kalvebrisler, kammusling m.m. på sine signaturpizze.

Smid dit bud på  den ultimative Gastromand højsommer signatur-pizza i kommentar-tråden herunder.

Vi skal have dit bud senest 31. maj, hvorefter Gorm vil udvælge vinderen, som vinder en middag for 6 personer på Gorms i Nyhavn.

Tidligere indlæg deltager naturligvis stadig i konkurrencen, men du må meget gerne komme med nye og flere bud.

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Dej+tomatsovs
    Et mix af god og krydret/stærk pepperoni, salchichon og chorizo
    Syltede peppadew (gerne den stærke udgave) eller anden sød syltet chili
    Cheddar ost, gerne røget eller whisky
    Rødløg

  2. Jamen for h… jeg har jo sagt silkeskåret kobekød, løgringe friteret i Krug og Beluga-kaviar – hvorfor nu det her indlæg? :-)

  3. Brian Røge

    Hjemmelavet Pizza dej, hjemmelavet tomat sovs, parmaskinke, skiver af frisk mosarella, pynt mad friske bersillikum blade.. Bagt på pizza sten.. Simpel, men perfekt sammensætning :)

  4. Lena Dejbjerg

    Ville egentligt ha sagt en pulled pork pizza…
    Eller en steak pizza med bløde løg, roastbeef og provoloneost…

    Men et eller andet sted er det sq ikke “classy” nok til jer! ;-)

    For mig handler gastromand om gode råvarer og kærlighed til mad og god smag – så længe pizzaen lever op til det, kan det kun blive godt!!!

    • LIKE! Pulled pork pizza – det er jo bare et koncept vi går og sukker efter herhjemme :-)

      • Halvamerikaneren

        I kan lige så godt lukke tråden nu – der kan på ingen måder komme en mere gastromandsk pizza end en med pulled pork. It’s got my vote :-)

  5. Ronni

    Tomat sc. Selvfølgelig.
    Tyndt lag mozzarella med en strejf piccorino.
    Salsiccia lavet på 1/2 lam og 1/2 svin, rosmarin, hvidløg, og en smugle Chilli.
    Artiskokker kogt i hvidvin mm dog krydret med estragon.
    Langtidsbagte cherrytomater med timian.
    Efter bagning tilføres parmaskinke.

    Alt er overkommelig ingredienser og kan bruges til meget andet.

    • Ronni,

      Jeg synes du er på sporet af noget her. Dit forslag lever op til min første regl om pizza. Det skal ikke bare læsses på med fyld, men udvælges og dermed også vælge fra!

      Udover tomat sauce og mozzarella mener jeg, man skal stoppe ved fire slags fyld og her er vi i hus med: Salsiccia, Artiskokker, cherrytomater og parmaskinke.

      Jeg vil klart gerne spise din pizza.

  6. Det skal da være noget med rødt kød.
    Hvad med Flanksteak, stegt hel (bleu naturligvis) og skåret i tynde skiver der ligges oven på pizzaen når den kommer ud af ovnen.
    Og så ellers artiskok frisk mozarella, tomatsaucen under det hele og så ikke andet

  7. Må man foreslå at I laver en pizza med trøffel. Kunne være Mozzarella, ganske almindelige champignon marineret i lidt trøffelolie og så friskrevet trøffel når den kommer ud af ovnen

  8. Pizza Tatare!

    Pizza bagt med tomat/peberfrugt-relishsauce, efter bagning toppet med rørt tatar(efter jeres egen opskrift), høvlet parmasan, masser af kørvel og dressing lavet på æggeblomme/æbleeddike!

  9. Lige meget hvad vi ender op med alle sammen, så har Gastromand simpelthen de bedste læsere, jeg synes det er så fedt at se så mange gode forslag – keep it up!

  10. Marchen

    Tomatsauce af grillede tomater med grillet peberfrugt, peccorino ost, rødt kød (f.ex. 24-timers bøf) i mundrette bidder, der er så tilpas tykke, at de stadig er pink indeni, og høvlet trøffel. Efter bagning kan fine små rtotter af feldsalat placeres strategisk ..

    (Man kunne også tilføre noget årstidsbestemt – lige nu er der f.ex. friske hasselnødder, der kan skæres i fine, tynde, saftige skiver, og som smager himmelsk sammen med oksekød)

  11. Mikkel Nielsen

    Bund af 1/3 ricotta, 38% CF og 1/3 pasta af langtidsbagte tomater.
    Fyld: Confiteret andelår, langtidsbagte glaserede rødløg og finthakket julesalt på efterfølgende når den kommer ud – evt. en drys af grofthakkede ristede mandler…

  12. sune

    Rolle nu, svende!

    Husk nu, at det er en pizza – ingen grund til at lave DM i hotdog ud af det.
    Mit forslag vil være enten at kreere den perfekte Mark&Rita i en hyldest til rettens enkle guddommelighed – indsatsen skal altså lægges i bund, base, ordentlig ost og generøse mængder basilikum og olivenolie på top.

    I øvrigt et tip, hvis man skulle bo et sted, hvor salsiccie-pølser er svære at opdrive. Jeg har en god slagter, som laver en rigtig fornuftig medister. Klem farsen ud og ælt en god krydderurteblandning med rigelig fennikel og salvie og gerne lidt rosmarin, oregano, basilikum og persille ind i. Anvendes på samme måde som salsicciepølser som topping på pizza eller som kødboller, eksempelvis.

  13. Allan

    Synes nu det kunne lyde interessant med det før nævnte pulled pork. Foruden dette kunne der eventuelt arbjedes med dobbeltbund hvor der er fx ost i(istedet for kun at gøre det i kanten)

    Når det så er sagt så ville en pizza hvor der skal bruges mange maskiner da være det eneste rigtige, og så er det næsten ligegyldigt hvad der er på :D

    • Hehe, fuldstændig enig Allan – Gastromands Gadget Pizza:)

  14. Hej Gastromænd, det er jo en ære at få sådan en signatur pizza, tillykke med det :-)

    Hvis jeg skulle komme med et bud, så tænker jeg godt kød, klart lidt styrke, gode råvarer og så lidt skarpt i smagen også.

    Så mit forslag til inspiration når nu i går og finder på den helt rette formel er :

    Langtidsmarineret oksemørbrad, hvor marinaden består af trøffelolie, salt, peber, rosmarin og lemon.
    Kødboller af godt oksekød med små stykker bacon i, tilsat salt, peber, olie, tomatpure, paprika og chiliflager.
    Et par strimler grillede rød peberfrugt.
    Sprøde krydrede cherrytomater. langtidsbagte.
    Bøffelmælksmozarella
    En smule god gorgonzola og parmesan
    Lidt rukola til toppen
    Og lidt tørret oregano til sidst.

    Alt sammen med måde, det skal jo være sådan en af de der overlæssede pizzaer.

    Jeg har selvfølgelig også lige testet den af ovre på gourmand.dk, hvor i kan se den hele :-)

    Bedste Hilsner
    Søren, Gourmand/Brødet

    • Ups! :-)

      Alt sammen med måde, det skal jo IKKE være sådan en af de der overlæssede pizzaer.

      Og server iøvrigt med en god amarone til

      • Lækkert Søren og meget velovervejet – jeg kan mærke det ender med at blive en fantastisk pizza!

  15. Alexander

    Tartarpizza ville være konge, den tog jeg med glæde gerne ind og smagte. Problemet er næsten at den er oste-fri..

    • Man kunne jo godt tilsætte prishøvlet parmesan på tartar vil jeg mene, ville det ikke passe fint sammen? Jeg er klar!

      • Alexander

        Også jeg! Man burde lave én en dag.

  16. En surdejspizza fyldt med saftige kødboller, der er rørt med rødvin, parmesan og krydderurter. To slags ost – pecorino og mozz og en frisk tomatsauce med en anelse chili og hvidløg udgør fyldet.

  17. Mænd har jo i bund og grund intet at gøre i et køkken ;O)
    -Men jeg venter spændt på hvad i selv hitter på :)

    • LIKE!

      • Halvamerikaneren

        You LIKE????

      • Det er sgu da en frisk kommentar at komme med i løvens hule:)

      • Halvamerikaneren

        Ja, frisk er selvfølgelig også en måde at beskrive det på ;-)

      • Jeg synes sgu også det var meget frisk – oser det ikke langt væk af et gæsteindlæg forresten :-)

      • Halvamerikaneren

        Synes mere det lugter af en suspension ;-)

      • Jeg mener i gør et fantastisk arbejde! Forstå mig ret. Dog undrer det mig gang på gang at de mandelig “kokke” fylder så meget kontra kvinderne :)

  18. Hold kæft en god ide!!! Jeg elsker jer og jeg elsker Gorms, så det kan kun blive en vinder. Hvad med noget med nogle langtidsbagte tomater? Og kød self.!

  19. Gorm Wisweh

    Hejsa Alle Gastromænd og kvinde-mænd!

    Fedt hvor der er gang i forslagene!!! og rigtig rigtig rigtig mange gode imellem!

    Jeg har kommenteret lidt hist og her og holder generelt øje med jer for at finde den helt rigtige GastroMand-Speciel. (Eller skal den have et andet navn?)

    Jeg kan mærke at det vist ikke bliver en vegetarisk pizza…=;-)

    Bliv ved med at give den gas på kreativiteten!!

    Mange pizza-high-fives herfra!

    Gorm

  20. Gorm Wisweh

    Kød med kød!!! herligt! og jeg elsker Polpetine (kødboller!). Enkel og detaljeret på samme tid.

  21. Gorm Wisweh

    Sune du har helt sikkert fat i noget med dit salsiccia-tip! Vi skal virklig huske at der er masser af dygtige håndværkere derude i Dk som kan matche kvaliteten fra støvlelandet. Og vi skal nemlig ikke glemme vores egen baghave! Den kan være så fantastisk!

  22. Gorm Wisweh

    Kære Lena… Pull Pork er måske ikke så Classy…. men novra hvor kan det smage fantastisk! Og en gastromand pizza skal vel lige så meget have den store smag som tema! Forslaget er i hvert fald noteret!!!

  23. Gorm Wisweh

    Hej FamilieFaren!

    Sejt at man I din familie har råd til kobe-kød og caviar! Jeg noterer forslaget ned som et spin over temaet “Surf and Turf” Altså kød møder hav. Og det kan der komme enormt meget godt ud af! også selvom vi måske spare lidt råvaremæssigt…

  24. Ultratynd og sprød durummelbund.. Ovenpå lægges en bund af manchego-ost, pastis-flamberet lammebrisler, halverede blommetomater og frisk ruccola. Krydr med masser af rosmarin.

    Den tror jeg ihvertfald selv at jeg kunne finde på at spise :-)..

  25. Fattigkokken

    Mit bud på en pizza (som er vegetar!!)
    Pizzadej og tomatsovs som bund, derefter (bøffel-)mozzarella, friske solmodne tomater, ramsløgspesto og efter den er blevet bagt toppes den med soltørrede tomater.

  26. Jesper Klostermann

    I stedet for tomatsauce så en grøn sauce baseret på ricotta og friske danske ærter, derudover god bacon, grønne asparges og et par æg flækket ud over så de stadigvæk bløder lidt når pizzaen spises. Drys evt. med persille.

  27. JacobLau

    Jeg vil også være med :)

    Min pizza er måske ret utraditionel, men det er tit pizzaen jeg ender med at lave.
    Den består af en god og klassisk bund, smurt med en god tomatsovs selvfølgelig.
    Jeg plejer så, at rører tun og sardiner sammen til en ensformet masse og smager til med olivenolie, salt og peber. Dette fordeles i små klatter rundt omkring på pizzaen efter behag, hvorefter at der fordeles skiveskåret sorte oliven og hvidløg på bunden. Til sidst fordeles den friske mozzarella.

    Denne pizza har jeg snart forsøgt at lave i mange forskellige varianter, både med og uden ost, tomatsovs m.m. Dog er jeg bare blevet vild med blandingen af tun, sardin, hvidløg og oliven.

  28. Kristine

    Det skal da være en carpaccio pizza. Bund med tomatsc. Derpå rå oksemørbrad, olivenolie, salt, peber, citronsaft og parmesan. Toppet med rucola eller frisk basilikum. Simple as that. :)

  29. Lena Dejbjerg

    Pulled pork kan være HELT fantastisk på pizza – og med rette tilbehør vil jeg mene at det sagtens kan være, om ikke andet, en smule classy!

    Pulled pork kan godt lide syre og sødme som tilbehør – og det behøver jo ikke nødvendigvis at være en tomatsovs og fedtet ost ;-)

  30. Strandbabes og svedige mænd, kommer til at tænke på de år jeg boede i Los Angeles. Så det skal da være en Surf and turf pizza: Rejer (eller hummer) og steak kød.

    /Simon

  31. Aaen

    Indtil videre har det mest været kød med kød pizza og det er vel ikke helt strandbabeagtigt … :o) Hvis det skal være sommer og strandbabes, så skal det være let og lækkert og noget man kan skylle bobler til ;o)

    Klassisk bund, tomatsovs og mozzarella bages næsten færdigt inden der de sidste få minutter tilføres rundhåndede mængder marinerede jomfruhummere. Inden pizzaen serveres drysses frisk persille og ramsløg over over og der drikkes rigelige mængder bobler til, så bliver strandbabes altid lidt sjovere :o)

  32. Crazy Canary Pizza:

    Pizzabund lavet som det tyrkiske Lavash brød, med ristede sesamfrø, nigella og et touch mynte.
    Fyldet er, naturligvis, langtidsstegt lam, med hvidløg, citron og persille; på en sauce af peberfrugter, paprika, koriander og chili (hot)
    Server pizzaen med en skefuld aioli og et drys høvlet Manchego.

  33. Synes virkelig den lyder lækker! Nu siger du selv Tyrkisk brød og lammet synes jeg lyder lidt græsk, så måske skifte aioli ud med tzaziki og Manchego med feta med for at holde det i den region. Men thumbs up. Det er ikke den “normale” pizza! :)

  34. Ups. Husk olie og eddike i saucen til at emulgere og give kant.

  35. Midtbanen

    I wanna Be in;)

    Jeg tænker lidt egns ret… (Tror der er en der bliver glad)

    Kålpølse(til manden) efter ovntid frisk grønlangkål snittet fint, med ristet nødder, sidst brugte vi ristet pinjekerner(til baben). Ellers er der prøvet med mandler ristet og stegt i soya. Pinjekerner foretrækkes!

    En god olie marinade – jeg har den hjemmelavede med chilli, men det kan jo være op til kunden…

    Har mundvand;)

  36. Rasmus Friis

    Ro på allesammen. Der må være to ultimative krav til en pizza, der kendetegner en rigtig gastromand.
    1. Der skal fløde på
    2. Der skal bacon på
    Hvis man anvender en god parmaskine som “bacon”, som man rister sprødt på panden i olivenolie får man lidt autentisk italiensk velsmag med.

    Der er simpelt. Det hele kan købes i Netto. Det smager genialt.
    (Og bikinipigerne kommer rendende)

    Den perfekte gastrmandspizza:
    Tynd bund på tipo 00 (men alm hvede smager også helt ok)
    Tomatsauce (bruger faktisk altid bare drænerede hakkede tomater fra en god dåse, der er sgu alligevel ikke nogen der kan smage om man har lavet en tomatsauce selv når det ligger i bunden af en pizza.
    Frisk mozzarella
    Diverse svampe stegt i olie, så det meste vand er ude
    Der hældes lidt fløde på før den går i ovnen, men husk – ikke for meget, da den ellers flyder over. Skub kanterne lidt op for en sikkerhed skyld. Få den gerne over på bagesten/plade før der hældes med fløde.
    Fuld gas på ovnen til bunden er sprød.
    Inden servering ligges de sprøde skiver parmaskine på, som suppleres med frisk reven parmesan og nogle få blade sprød rucola.
    Sovs og knas i ét vælde. Velbekomme :)

  37. Halvamerikaneren

    Troede vi var blevet enige om at lukke tråden efter forslaget med pulled pork???? ;)

  38. Gorm321

    Dej(bund)+tomatsovs+et tyndt lag af Cheddar ost, parmaskinke i strimler, bacon, stærk pepperoni, så stykker af mozzarella, efter den er kommet ud af oven, så skal den have en tur men chili dressing eller olie.

    og self skal i have en gratis pizza til alle der heder Gorm der kommer forbi!! :D

  39. Thomas Christensen

    Pizza med laks, grøn pesto og frisk helbladet spinat

    Lav en lidt grovere pizzadej og brug hjemmelavet grøn pesto som bund i stedet for tomatsovs. Dæk med en smule mozzarella ost og læg så ferske stykker laks på pizzaen, der er krydret med dild, timian, salt og peber. Bag pizzaen færdigt. Inden servering lægges der frisk helbladet spinat ud over sammen med friskrevet parmesan ost.

    Tip: Der kan evt. laves en mild dilddressing til, der kan hældes ud over til serveringen.

    Bon apetit! :-)

  40. Chris Kovacs

    Hej Gorm,

    Hvis du gerne ser et bud på en pizza, der udstråler højsommer, strandbabes og svedige mænd, så kunne du eventuelt lege med tanken om en dessert pizza bestående af danske sommer frugter, bær og grøntsager (evt. med inspiration til det ny nordiske køkken). Det kunne eksempelvis være karameliseret fennikel, rødbede m.v., eller et eksperiment med tang eller andre strandplanter for at koble pizzaen til ideen om højsommer og strand.

  41. Jonas Jakobsen

    En klassisk pizza er vejen frem:

    Tynd og sprød bund af en grov meltype blandet med Tipo 00.
    Tomatsauce af bagte cherrytomater, friske urter og hvidløg blendet helt fint.
    God parmigiano, smagfuld parmaskinke/serranoskinke og med rucola på toppen efter bagning.
    Enkelt, men HELT fantastisk. Kunne meget vel kaldes en Pizza Italia pga. den røde, den hvide og den grønne farve ;-)

  42. Henrik Houmann Steensen

    Det skal selvfølgelig en god bund, ingen tomat sovs.. så skulle der et par klatter mascarpone ost på, ricotta og parmesanost skal der også på.. Så skal der karamelliseret løg på, for at give det noget sødt og for at give det hele en lidt stærk kant og smag skal der forstegte chorizopølse stykker på, som skal være gode og sprøde. ikke noget med den der pålægs tynde slags man køber i netto.. der skal være tykke sprøde stykker der knaser sammen med pizza bunden :) det er lidt en tung satan men det er vel også en mande pizza :) hvis den skal være lidt mere tøset kunne man vel også bruge spinat eller rucola på..

  43. Henrik Houmann Steensen

    Det skal selvfølgelig være en god bund, ingen tomat sovs.. så skulle der et par klatter mascarpone ost på, ricotta og parmesanost skal der også på.. Så skal der karamelliseret løg på, for at give det noget sødt og for at give det hele en lidt stærk kant og smag skal der forstegte chorizopølse stykker på, som skal være gode og sprøde. ikke noget med den der pålægs tynde chorizo man køber i netto.. der skal være tykke sprøde stykker der knaser sammen med pizza bunden :) det er lidt en tung satan, men det er vel også en mande pizza :) hvis den skal være lidt mere tøset kunne man vel også bruge spinat eller rucola på..

  44. Anne Mette

    Jeg foreslår:
    Tomatsovs
    Bøffelmozzarella (bedste af det bedste)
    Lammekødboller, med en god tørsaltet bacon hakket med i farsen. Krydret med rosmarin og hvidløg
    Squash og løg
    … Og så et ordentligt skud friskkværnet peber når den kommer ud af ovnen.

  45. Surdejs bund med en syrlig tomatsovs, små kammuslinger og kødboller klemt ud af merguez pølser. Når den kommer ud af ovnen toppes den brunet smør, frisk rucola, parmasan i flager en lidt citronsaft.

    Frisk og sommerlig, med masser af umami smag ;-)

  46. hardcore evil

    Jeg tænker surdejs bund, langtidsbagte tomater til tomatsauce, ansjos, citrusmarineret rejer. Toppet med oliven, rucola, pecorino og stænket med krydderurte olie(chili,ramsløg,basilikum,olivenolie). Velbekomme.

  47. Mikael Laursen

    Klassisk bund.Herpå smøres et lag mascarpone og drysses med frisk oregano og rosmarin. Danske kartofler med skræl skives på mandolin og en god krydret dansk spegepølse skæres i helt tynde skiver. Kartoffel og pølse fordeles, så de dækker pizzaen. inden bagning dryppes ramsløgspesto over pizzaen. Serveres med klatter af fynsk rygeost ovenpå…. og en god øl ved siden af.

  48. Akademikeren

    Klassisk bund
    God tomatsovs af solmodne italienske tomater.
    God italiensk bøffelmozzarella.
    Confit de porc af skulderkødet fra god dansk øko gris, hurtigt vendt på skoldhed pande.
    Syltede rødløg.
    Baby spinatblade vendt i en let cornichon vinagrette.

  49. Gorm Wisweh

    Hej igen herinde!

    Det bliver jo bedre og bedre. Virkelig fantastiske input!! Det er ikke kreativiteten eller know-how denne pizza kommer til at fejle på!

    FattigKokkens ide med en enkelt fordansket Margeritha er rigtig charmerende synes jeg. Ramsløgs som den danske version af basilikum er en fin ide og det varme jo it kolde bornholmske pizzahjerte!

    Klostermans i det med ricotta, ærter og bacon (Jeg tænker pancetta) smager virkelig godt oppe i mit hoved. Jeg tror på at man kan arbejde med en fin balancen mellem den herligt grønne ærtesmag, syrligheden fra ricotta og fedmen/det animalske fra Pancetta.

    Aaen har fat i det helt rigtige omkring temaet hummer, babes og bobler;-) frækt!

    Kød og kål som Midtbanen kommer med er et fedt greb i vores egen baghave og tradition og den tanke er super charmerende at arbejde med, synes jeg!

    Friis har som rigtig gastromand lagt dogmet fløde og bacon ned over sin kreation. Har du tænkt på at man evt. kan syrne fløden og dermed tykne den før bagning. Jeg er har genopdaget mormordressingen!!! og det smager jo alt for godt. Jeg kunne godt tænke mig at prøve din pizza med et sådant twist.

    Emils kammusling og chili-salumi giver virkelig også mening for mig rent gastronomisk. Jeg har lige lavet Moules 2 gange i den sidste uge, hvor jeg har twiste min klassiske opskrift med stegt chilie-salumi og det giver et fedt animalsk-power modspil til muslingesmagen. Tjek evt. min opskrift ud her.

    http://opskrifter.tv2.dk/article.php/muslinger-dampet-i-m%C3%B8rk-%C3%B8l/?id=68444371&go

    Afslutningsvis vil jeg igen lige sige at niveauet er virkelig højt på denne side!! og temaerne er rigtig fede: nordisk, enkelt chili, skaldyr…osv.

    over and out herfra.

  50. Anders Bæhring

    Klassisk bund
    Tomatsovs
    Bøffelmozzarella.
    confiteret svinekæber som kan rives som pulled pork og tilsættes i små klumper.
    Efter bagning tilsættes:
    Syltede rødløg
    Persille pesto

  51. niels hansen

    Her er et lidt specielt alternativ fra den fattige familiefar:

    pizza med tomatsovs, ost, svesker (ja det er rigtigt!) bacon og oregano…

  52. Christian C

    Tynd bund
    Lidt og let syrlig tomatsovs med en sjat dijon sennep.
    Bages inden resten kommes på.

    Tyndeskiver af rå oksemørbrad
    Små syltede skalotteløg
    Saltede fritterede løg
    Små tern af pære
    Lidt peberrodscream

    Et pin på den dejlige tartar

  53. Rasmus Friis

    Syrnet fløde. Lyder genialt. Har længe tænkt på at skulle i gang med at lave det, men ‘kæft det skal jeg lige have prøvet en af dagene. Nordisk twist, og så kunne man smide ramsløg på i stedet for rucola…

  54. I skulle vel have jeres egen signatur-pizza ik? Pulled-pork pizza er jo den klassiske reste-pizza for BBQ folk og har været lavet i årevis herhjemme :-)

  55. den skulle så have været kommentar til en af de tidligere kommentarer herovre.

  56. Hermed mit bud:
    syrlig tomatsauce tilsmagt med estragon
    tynde skiver af nye danske kartofler
    fintsnittede skarlotteløg
    Bøffel mozzerella

    bag pizza og top så af med:
    tynde skiver af letrøget oksemørbrad (næsten carpaccio/breasola style)
    råsyltede bøgehatte (f.eks i sherry-eddike)
    rucola for lidt bitterhed (eller endnu bedre så løg-karse)
    store flager af Unika Havgus osten.

  57. Jesper Klostermann

    Kommer der en afgørelse?

  58. Gorm Wisweh

    Kære Klostermand…

    Afgørelsen er sendt ind til Gastromand og bliver nok lagt op snarest!

    Hygge G

Smid en kommentar