Gastromand vs. Food: The Mac ‘n’ Cheese Sandwich
Webmasteren havde set en mega blæret ret på nettet – “The Mac ‘n’ Cheese Sandwich”, som han bestemt mente én af os andre skulle lave – det blev Familiefaren. At det så ikke lige var familie-venlig-mad, som sådan, undlader vi at kommentere yderligere på.
Den er brutal og er du på slankekur, kalorieforskrækket, på en eller anden smart mode-diæt hvor du ikke spiser stivelse eller bare gerne vil leve længe, så skynd dig væk. This is one bad motherfucking sandwich! Men nok disclaimers – hvis du er Gastromand og det er du og du er fucking awesome, så sætter du lige dig selv i gear og fyrer den af! Det er nemlig tæt på “The Most Epic Sandwich of All Time”…
For at der ikke gå alt for meget madspild i den, så planlægger du lige, at lave denne ret – Mac N Cheese dagen før.
Ingredienser
- 4 stykker hvid toast brød - du kan faktisk også godt bruge groft.
- 4 spsk mayonaise - enten rører du selv eller også Hellmans!
- 8 stykker god peber skinke
- 8 stykker ost - cheddar eller emmentaler
- 8 stykker bacon
- 2 forårsløg
- 4 store skefulde overskydende Mac N Cheese
Sådan gør du
- Fordel mayo'en på brødene og varm 2 pander op.
- Læg brødene med mayo'en ned ad og steg dem langsomt.
- Steg bacon'en på den anden pande.
- Læg nu skinke, Mac N Cheese og osten på brødet og læg den sidste skive på.
- Pres den let sammen.
- Lad den stege ved lav varme i ca. 2-3 minutter.
- Vende dem forsigtigt med en palet og steg dem på den anden side i samme tid.
- Hak forårsløgene pænt og åben sandwichen og læg dem i.
- Dit bacon burde være klar nu, så det lægger du også i.
- Så er du faktisk klar til at få et hjerteanfald :-)
Fedtstoffet til denne sandwich er mayonnaise! Jeg var faktisk lidt betænkelig ved det, men hold da op det fungerer godt – når man tænker over det er noget der ligner 80 % olie – så hvorfor ikke? Du skal ikke gøre panden for varm, for det er som om, at det branker temmelig hurtigt. Så low and slow!
Nå ja, imens jeg lige husker det, så fik jeg faktisk lejlighed til at teste lidt nyt gear, for det sker jo faktisk til tider, at nogen lige sender os lidt nyt, og det skal sgu nævnes, når det holder. I kender sikkert Microplane og nok mest for deres rivejern som er kram og bare spiller. Men de laver faktisk også et rivejern til hvidløg og et boxrivejern til fx ost, som skulle bruges i store mængder her.
Begge dele fungerer upåklageligt. Navnlig boxrivejernet kommer jeg til at bruge igen og igen. Det bedste ved det – udover at det er skrapt som bare fanden er, at den er lukket i bunden, så det hele bliver sådan set i rivejernet uden at det ryger ud over det hele. Rivejernet til hvidløg erstatter min gamle hvidløgspresser, som egentlig altid har irriteret mig lidt. Det er samme ide med, at indholder forbliver i en lille box, alt i alt – godt tænkt.
Jeg håber virkelig billederne taler for sig selv, for det er intet mindre end endnu et orgie af synd! Ost, pasta, chili blandet med skinke og bacon! Det bliver simpelthen ikke bedre! Du skal nok lige lægge en lille 10 km løbetur ind efterfølgende, og dagen efter og måske lige én gang mere for at komme på status quo med kalorierne – men det er sgu det hele værd!
Min bedre halvdel har lidt bedre hænder til den slags end mig så hun fik lov til at være håndmodel! Håber den giver inspiration til weekendens udskejelser!
Stik os en kommentar
-
Min søn og jeg er enige om af en af Burgerne på vores top 10 liste var mac’n’cheese burgeren på cheesecake Factory. Vi må prøve denne sandwich
-
Lyder sgu godt Anna – vidste faktisk ikke den fandtes som en burger – men det kunne jeg vil næsten sige mig selv – det er sikkert der inspirationen er hentet fra! Ser frem til at høre hvad I synes…
-
Comments