Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. november 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Man vs. Food – The Super Hotdog!

Man vs. Food – The Super Hotdog!
Gastromand

Kender du det med, at en hotdog bare ikke rummer nok fyld? At du føler du mangler noget selv om den er loaded max op? På Gastromand er det noget vi kæmper med næsten hver dag – every day is a struggle – and the struggle is real ladies and gentlemen! Heldigvis har vi løsningen til jer! The TNT Super Hotdog!

Den er inspireret af Adam RIchmans program “Man Vs. Food” som vi mener passer perfekt til Gastromand. Nu ved vi godt, at man bør holde lidt igen med kød da det er bedre for samfundet og alt det der og vi forsøger da også til tider – men når vi rammer fredag aften så er der altså behov for at vi kan være 100% carnivor! And this is the carnivor challenge!

Lots of meat…

Denne hotdog har det hele – krydret pølse, rødløg, emmentaler, cheddar, pommes, æg, bacon, panchetta, chili-chutney og frisk chili – ohh lord this is the real deal!

TNT Superdog

Ingen vurderinger endnu
Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 2 af dine favorit pølser pr. mand
  • 2 wraps pr. mand
  • 1 pakke bacon
  • 1 pakke panchetta
  • 1 emmentaler
  • 1 modnet cheddar
  • 1 omgang chili-chutney se link i indlægget
  • 2 rødløg
  • 2 friske jalapenos
  • 8 æg
  • 300 gram pommes frites

Sådan gør du

  • Find to pander og start med at riste pølserne - de skal have ret lang tid og ved middelsvag varme.
  • På den anden pande steger du bacon og panchetta til det er sprødt.
  • Stil det til side og gem fedtet.
  • Skær løg og jalapenos i skiver og svits det langsomt i det overskydende fedt til det er faldet sammen.
  • Nu er det på tide, at du sætter dine fritter over - hvis du bruger ActiFry skal de have ca. 20 min
  • Tilbage til panden - Riv ca. 250 gram ost af hver og tilsæt det. Lad det smelte langsomt.
  • Nu burde pølserne være klar - hvis ikke så vent til de er done. Læg dem så til side.
  • Pisk æggene sammen og lav en "æggepandekage" af alle æggene - salt er ikke nødvendigt.
  • Nu varmer du dine wraps i mikrobølgeovnen og er faktisk klar til at samle.
  • Først wraps - så æggene som du deler i to. Så løg/chili/oste-blandingen. Herefter chutney, så pølser og til sidst pommes. Skær lidt ekstra frisk jalapenos og læg på og riv lidt ekstra ost on the top. Luk nu dine wraps og find en omgang kolde øl til.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

 

All you need…

Lidt mere kød….

Løg, chili og ost….

Æggepandekage til den “ekstra bund” eller et ekstra lag…

Du behøver ikke bruge en gasbrænder her, men jeg havde en meget utålmodig gæst som næsten ikke kunne vente, så den fik lige en lille omgang. Når du laver pandekagen her, så er det dog vigtigt, at du har en pande som har en god “slip-let” overflade ellers fungere det ikke. Nu tænker du nok vi bruger nogle rasende dyre pander, men nej – pt. bruger jeg faktisk Fiskars som er billige, robuste og fungerer glimrende. Du kan se vores seneste test af Fiskars pander her.

Wrap, æg og chili-chutney…

Bacon og chili…

Mere fyldt…

Og et par grillede pølser…

Det er jo amerikansk….

Om det reelt er en hotdog ved jeg faktisk ikke helt – jeg tænker nok mere det er et orgie af synd og flere kalorier end du indtager på en hel dag – men for pokker nogle gange så skal man bare synde og nyde og så er det nok noget af det tætteste du kommer på den ultimative drengeret (undskyld tøser – vi ved godt I læser med, men nogle gange er det bare lettere når man er lidt stereotyp :-)).

 

Vi håber det har givet inspiration til at lave denne “carnivor challenge” sammen med nogle gutter næste gang det er fredag.

Stik os en kommentar

Submit a Comment

Opskrift Vurdering