-
Hej super lækker opskrift!Kan kammuslingerne steges dagen inden, og varmes op på panden inden servering?
-
Har efterhånden lavet denne opskrift en del gange og det sidder på rygraden. Ville så lige genbesøge den oprindelige opskrift for at se om der over tid var noget der var smuttet for mig. Men det var som det skulle være. Men så kom jeg til at læse kommentarer… har folk fuldstændig misset formålet med citron elementet? (I øvrigt officielt døbt citronguffeluf her i køkkenet) Det er jo netop meningen det skal tilføre syre i bitterhed til en ret der er fuldstændig blottet for netop dette. Jeg synes det er en helt genial måde at tilføre retten syre. Og gør man præcis som opskriften siger så er det helt perfekt. Det er jo lemon-curd man laver. Så til jer der læser med, lad jer ikke skræmme og følg blot opskriften. Og så glæd jer til en af de bedste forretter i nogensinde kommer til at sætte tænderne i.
-
Det er jo IKKE lemon-curd man laver… forbandede telefon. 😊
-
-
tak for en fantastisk opskrift. Gæsterne var imponerede. -
Selleripure smager himmelsk 👍 men citroncreme blev til sirup og var ikke muligt at blende. Mon der er for meget sukker i? -
Hej,
Vi har også lige lavet citron-cremen og den er meget meget besk og bitter fra skralden? Hvad gør vi forkert? Vi har prøvet at tilføje sukker osv. :(
Vi læste i kommentarene at nogen lavede den uden skralden?-
Det er en god ide at skrælle citronen – og bruge skallen – skære det hvide af og kassere dette. Derefter følg bare opskriften så bliver det en himmelsk citron creme.
-
-
Jeg har lige lavet citroncremen… altså de 2 spsk. det blev til. Er der virkelig nok til 8 Pers??
Men glæder mig til at afprøve menuen til nytår🎉 -
Hej, jeg vil lave retten til nytår, men har lige et spørgsmål til opskriften: hvad betyder “smøger af nødder”.? Kan ikke forstå udtrykket og ej heller læse mig til, om det blot er smørret det smeltes (kan laves i forvejen står der…), eller om nødderne skal i smørret fra starten? Håber nogen kan hjælpe🙏✍️
-
Jeg har 2 kg frosne jomfruhummerhaler fra Læsø. Går det an at bruge optøede haler? Opskriften ser så lækker ud
-
Det skønneste forret, smager fantastisk og meget kan forberedes i forvejen -
Lækker forret som gjorde nytårsgæster glade :-)
Har citroncreme i overskud, hvad kan jeg bruge den til?? -
Halløj. Skal citronerne blendes med skal?
Mange hilsner Jette -
Har lige lavet en fin fin citroncreme efter Esbens anvisning. Kunne man ikke lave retten med ene kammuslinger? Eller gør jomfruhummerhalerne noget uundværligt? Glæder mig til at servere den i morgen🍾
-
Hvordan laver jeg citroncremen, hvis jeg ikke har en Bamixer? Har lavet retten før, men kunne ikke få cremen luftig og nu vil jeg lave den til nytår igen, da det smager herre godt, men kunne naturligvis tænke mig at få den luftige creme. Jeg har kun en stavblender?
-
Min blev også noget bitter men tror vi klarer den og at det er ok i kombien – rent og efter gentagne smagninger (teske fulde) så er mund og gane lidt halv surt bedøvet nu :-).. men i kombi og med små “dråber) er det sikkert super.. de bitre stoffer VIL komme ud ved langvarig kogning så..GODT NYTÅR!!
-
Hej Esben.
Hvor meget vand kom du ved? Jeg skal lige igang med et forsøg nu ;)
-
Helt enig med de øvrige kommentarer om citroncremen. Jeg lavede cremen om, da første forsøg blev alt, alt for bittert. Mit andet forsøg blev rigtig godt:
1) Riv citronens yderskal (ikke det hvide)
2) Skræl citronen, så alt hvid fjernes
3) Skær citronen i skiver og fjern kernerne
4) Put skiverne og den revne citronskal i gryden og kog i 2 timer med 2-3 spsk sukker
5) Si vandet fra
6) Blend og smag til med sukker-
Værd at prøve !! ;-)
-
-
Hej webmaster … hvad med at rette opskriften til eller i det mindste lave en note om bitterhed. Du har fået en lang stribe kommentarer på præcis samme emne … at citronerne bliver uspiseligt bitre … så er det jo lidt arrogant ikke at tage det til efterretning og rette opskriften til … jeg har netop kasseret en omgang uspiselig bittercitron … øv!
-
Hi hi – godt i gang med at forberede og ville ønske jeg havde læst alle de gode kommentarer inden jeg lavede… gæt en gang… citroncremen 😂
Men tror faktisk jeg har reddet den med en masse sukker og lidt ekstra vand i blende-processen.
Men måske det var en idé at rette opskriften til og som det mindste få mængder på sukker og vand? Vi er jo nogle der er nybegyndere 😉 og derfor tak for inspiration til rigtig lækker mad! 😊 Godt nytår!!! -
Vores citroncreme er blevet alt for bitter og uspiselig.. hvor meget sukker og vand skal der til og skal kernerne ud af citronerne inden?
-
Kunne selleripure udskiftes med jordskokkepure?
Comments