Pankopaneret: Crispy kylling
Min søn elsker nuggets – altså de der billige fra frost, eller dem man kan få fra diverse kendte fast-food restauranter.
Derfor virkede det åbenlyst at introducerer ham for noget ordentligt hjemmelavet i stedet for stedet de lidt smagsløse knap så saftige færdiglavede slags.
Og faktisk er det supernemt, så bare kom igang…
Ingredienser
- 350 gr Kyllingeinderfilet (alternativt kyllingebryst)
- Olie (til fritering)
- Hvedemel
- 1-2 Æg
- Salt/peber
- Pankorasp
Sådan gør du
- Kom æg i en skål og pisk det sammen
- Kom mel i en anden skål
- Kom pankorasp i en tredje skål
- Først krydrer du dine kyllingestykker med salt og peber. (TIP: Du kan også bruge f.eks. lidt chili eller andre krydderier, hvis du lyster)
- Dæk kyllingen i mel
- Herefter i æg og til sidst i pankoraspen
- Lad dine kyllingestykker fritere i olie på omkring 175 grader. Det er klart at foretrække hvis du har en frituremaskine, da du kan justere temperaturen nemt, men en gryde med olie kan også bruges
- Steg ikke mere en to stykker kylling ad gangen. og husk at vende dem rundt
- Steg dem til de er gyldne og sprøde
- Lad dem efterfølgende dryppe af på et stykke køkkenrulle eller lignende
- Lav evt. en "tester", så du sikrer at kødet er gennemstegt, men saftigt
- Server med ketchup, chilimayo, sursød sovs eller en anden favoritdyppelse
-
Den har jeg ikke prøvet, men jeg kan ikke lide det-
Måske den dummeste kommentar på en opskrift jeg nogensinde har læst.
-
-
Lækkert nemt og smager skønt. Jeg stegte dog flere ad gangen end blot to. Det kan man godt i en dyb pande. -
Vil helt sikkert prøve det
-
Kan man panere i forvejen på samme dag men gøre dem klar så man kun har stegningen til sidst lige i den man spiser
-
Har også en knægt der eeelsker nuggets, så det skal klart afprøves 😃
Men Ca hvor længe skal kyllingen ha’ i frituren.?? -
Vi bruger sød chilisovs og citron som dip. Alternativ til torpedorejer
-
Super lækre og sprøde kyllingestykker. Jeg tilføjede paprika, hvisløgspulver og allround krydderi i melblandingen – det gav dem lige et ekstra spicy kick. Kan varmt anbefale denne opskrift.
Comments