Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 29. marts 2024

Scroll to top

Top

9 kommentarer

Pankopaneret: Crispy kylling

Pankopaneret: Crispy kylling
Fynboen

Min søn elsker nuggets – altså de der billige fra frost, eller dem man kan få fra diverse kendte fast-food restauranter.

Derfor virkede det åbenlyst at introducerer ham for noget ordentligt hjemmelavet i stedet for stedet de lidt smagsløse knap så saftige færdiglavede slags.

Og faktisk er det supernemt, så bare kom igang…

Pankopaneret crispy kylling

4.09 fra 23 stemmer
Forfatter: Fynboen

Ingredienser

  • 350 gr Kyllingeinderfilet (alternativt kyllingebryst)
  • Olie (til fritering)
  • Hvedemel
  • 1-2 Æg
  • Salt/peber
  • Pankorasp

Sådan gør du

  • Kom æg i en skål og pisk det sammen
  • Kom mel i en anden skål
  • Kom pankorasp i en tredje skål
  • Først krydrer du dine kyllingestykker med salt og peber. (TIP: Du kan også bruge f.eks. lidt chili eller andre krydderier, hvis du lyster)
  • Dæk kyllingen i mel
  • Herefter i æg og til sidst i pankoraspen
  • Lad dine kyllingestykker fritere i olie på omkring 175 grader. Det er klart at foretrække hvis du har en frituremaskine, da du kan justere temperaturen nemt, men en gryde med olie kan også bruges
  • Steg ikke mere en to stykker kylling ad gangen. og husk at vende dem rundt
  • Steg dem til de er gyldne og sprøde
  • Lad dem efterfølgende dryppe af på et stykke køkkenrulle eller lignende
  • Lav evt. en "tester", så du sikrer at kødet er gennemstegt, men saftigt
  • Server med ketchup, chilimayo, sursød sovs eller en anden favoritdyppelse
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Frederik

    1 star
    Den har jeg ikke prøvet, men jeg kan ikke lide det

    • john

      Måske den dummeste kommentar på en opskrift jeg nogensinde har læst.

  2. Pernille

    5 stars
    Lækkert nemt og smager skønt. Jeg stegte dog flere ad gangen end blot to. Det kan man godt i en dyb pande.

  3. hannah🌻🌻

    Vil helt sikkert prøve det

  4. Annitta bohne Raftgård

    Kan man panere i forvejen på samme dag men gøre dem klar så man kun har stegningen til sidst lige i den man spiser

  5. Christina Vilhelmsen

    Har også en knægt der eeelsker nuggets, så det skal klart afprøves 😃
    Men Ca hvor længe skal kyllingen ha’ i frituren.??

  6. Kristian

    Vi bruger sød chilisovs og citron som dip. Alternativ til torpedorejer

  7. Julie

    4 stars
    Super lækre og sprøde kyllingestykker. Jeg tilføjede paprika, hvisløgspulver og allround krydderi i melblandingen – det gav dem lige et ekstra spicy kick. Kan varmt anbefale denne opskrift.

    • Fynboen

      Det er klart et godt tip at krydre sin panering alt efter behov og smag ;-)

      Hilsen Daniel

Smid en kommentar

Opskrift Vurdering