Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 1. oktober 2023

Scroll to top

Top

5 kommentarer

Skal vin drikkes af glas, flaske eller kop?!

Webmasteren

Simon afprøver myten om at vin skal drikkes af glas…

Prøvekluden er i øvrigt en Bin 138 fra australske Penfolds.

One man, one take – take it away!

Simons noter

Denne vin er et såkaldt “Rhône blend”. Den har en overvægt Shiraz, men også en god sjat Mourvedre og Grenache. Samtlige druer dyrkes i Barossa Valley. Den dufter typisk australsk med mørke bær og strejf af vanilje. Den skuffer dog lidt i smagen ved at være lidt vulgær og eftersmagen er ikke så lang, som jeg ville forvente.

Penfolds Bin...

Du kan møde Simon på hans hjemmebane på Winelover.dk

MOJN!

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Fedt at se Natholds-koppen!
  – Så er The Cup Swap igang :)

  http://Klaus-K.dk

 2. Det er svært ikke at trække lidt på smilebåndet :-)

  Jeg har tit tænk på at teste forskellige glas, men har aldrig fået det gjort, så cool du kom mig i forkøbet! Herligt med en “nede-på-jorden-test” med “teenager metoden”.

  – Rasmus
  Gastronimibloggen.dk

  • Ja det er lækkert med en anmelder, som i den grad er jordnær og lun som Simon, men selv om koppen vinder godt indpas, så tror jeg altså ikke de kommer på bordet næste gang der skal drikkes en lækker Bourgogne :-)

   • Det var skægt at prøve, men der går nok lidt tid inden jeg igen kaster mig over koppen eller tenagemetoden. På mine gamle dage er jeg blevet mere og mere interesseret i vinens farve og næse. Og der har koppen altså lidt udfordringer.

    Jeg synes selv Spieglau laver gode glas, men der findes virkelig mange dårlige glas. Og så vil jeg lige så gerne drikke af kop. Jeg hader især de der lave kuglerunde 80’er glas. Uha, de er væmmelige. At hade….at hade…

    Har I favoritglas?

   • Spiegelau er også min favorit. Mine vinglas har en tendens til at gå i stykker, så Spiegelau er desuden til at betale!

    Jeg har lige købt hvidvinsglas fra Alsace (med den grønne stilk – har tradition for at besøge Ribeauvillé hver sommer), umiddelbart er jeg ikke fan af glassene, men de vinder på charmen. Jeg synes de er for små… De minder mig lidt om 80’er rødvinsglas som man drikker “den med den skæve hals” af hos ens bedsteforældre :-)

    Att: Simon – Jeg laver et blogindlæg i morgen (torsdag) på min blog, hvor jeg har sat din video ind. Håber dette er ok, eller må du lige gi’ mig besked, så sletter jeg det bare.

    Mvh Rasmus
    – Gastronomibloggen.dk

Smid en kommentar