Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. marts 2023

Scroll to top

Top

3 kommentarer

Verdens bedste restaurant lukker

Webmasteren

Nu er det ikke fordi vi skal til at være et nyhedsbureau, men nogle gange kan nyheder selvfølgelig blive så store inden for madverdenen, at vi føler os kaldet:)

Verdens bedste restaurant – el Bulli i Spanien lukker for at samle kræfter. Chefkok Ferran Adria udtaler, at han er udmattet efter de mange år på toppen:

– Ingen måltider vil blive serveret i El Bulli i 2012 og 2013, fortæller kokken Ferran Adria, der i sit køkken på den catalanske kyst er fader til den molekylær gastronomiske bølge der efterhånden er nået helt ud i de private køkkener (Lærlingen og Eksilsønderjyden har således anskaffet sig Textura-sæt så også de kan lege el Bulli wannabes:).

Nu er der så bare tilbage at krydse fingre for at vores “ansøgning” om at komme ned og anmelde el Bulli (ansøgningsfristen for bordreservationer i hele 2010 var d. 15. januar) bliver behandlet efter fortjeneste!

el Bulli, som i øvrigt henviser til den franske bulldog af samme navn og ikke den spanske tyr, har siden 1997 haft tre michelin stjerner og er blevet kåret til verdens bedste restaurant et utal af gange. Læs evt. mere om den mytiske restaurant her

EFC36TURC2AT

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Jep, jeg er klar over de åbner igen.. eller det er planen.. men der er 4 år til, så meget kan ske i mellemtiden.

  Og.. ja, de kommer sikkert med noget endnu mere vildt og elitært end de allerede laver nu, når de endeligt kommer tilbage. Uanset hvad, så vil jeg da forsøge at vinde i lotto.. øh, få reservationer i 2011..

 2. Hej Lars,

  Ifølge Ferran er der “kun” tale om at restauranten holder lukket i 2012 og 2013, så du kan nå det i 2011.

  Jeg forventer iøvrigt, at der kommer en endnu mere nyskabende og revolutionerende restaurant ud på den anden side i 2014:)

 3. *snif*

  Virkeligt en skam, jeg nåede aldrig derned, og selvom jeg havde forsøgt havde jeg nok ikke fået reservationer alligevel.

  Vi må håbe de åbner igen, og er i samme fine (eller bedre) form.

Smid en kommentar

ANNONCE