Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. oktober 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Glædelig jul: 24 dage med rom

Glædelig jul: 24 dage med rom
Fynboen

REKLAME – Så skal vi til det igen. December, julesokker, julekalendere osv. Men hvad skal vi voksne vælge? Der findes efterhånden en skov af kalendere til voksne. Alt lige fra sexlegetøj, kaffe, chokolade og så til de lidt stærkere varer, som øl og alkohol.

Endnu en gang tager vi et kig på romjulekalenderen fra 1423, som igen er landet på redaktionen.

Hvad er nyt?

Faktisk ikke rigtigt noget i forhold til sidste års kalender. Der er to smageglas og 24 flasker rom. Ja, egentlig er det eneste, der er ændret fra sidste år selve designet.

Ellers er alt som det plejer. Flaskernes indhold er på 2 cl, og der vil være et website, hvor du dagligt kan følge med i, hvad du drikker – plus daglige opslag på sociale medier (går jeg ud fra).

Du får et ark, hvorpå du kan skrive smagsnoter ned. Flaskerne har individuelle labels på, så du kan se, hvad du drikker. Hvis du forelsker dig i noget, så kan du nemmere finde den rigtige flaske at sætte på ønskelisten.

Indholdet

Kigger du på indholdet, som erfaren romdrikker, så er der både nye og gamle bekendte – men de fleste er jeg personligt ret bekendt med. Er du derimod lidt mere uerfaren, er denne kalender et rigtig godt sted at starte. Det vil nok ikke være alt, du kan lide, men du kommer til at smage dig igennem 24 lande, hvilket jo er ret sjovt.

Det er vigtigt at huske på, at det er firmaet 1423, som står bag kalenderen. De har mange års erfaring med det her, så niveauet er efterhånden ret højt.

Designet til at dele

Kalenderen leveres som nævnt med to smageglas, så der kan deles derhjemme i stuerne.

Jeg ved ikke med jer, men at skulle dele 2 cl føles sgu lidt tamt. Jeg kan godt lide tanken, men jeg tror simpelthen ikke, jeg endnu har lært at dele 2 cl med andre end mig selv. Nuvel, det skal da ikke ødelægge den gode stemning, så hvis du er i stand til at dele, så er der bare mere juleglæde til dig. Uanset hvad, så får du to smageglas, du kan bruge i mange år frem.

En kalender for begyndere og for eksperter

Som sagt mener jeg, at den her kalender er fin for romelskere på alle niveaer.

Hvor den uerfarne vil blive taget på en ny, spændende tur rundt i verden, vil den erfarne romdrikker støde på nogle skønne gamle bekendtskaber. Derfor opfordrer jeg de erfarne til at gøre som mig – smag blindt og gæt, hvad du drikker, for at skabe en lille udfordring. Et corona-tip kan også være at tjekke ind hos dine venner via dit favorit-videoopkaldsprogram hver aften, hvor I kan smage på sagerne sammen. Så kan det da lykkes at dele med hinanden.

Kalenderen er tilgængelig hos vinhandlere og specialbutikker.

God jul herfra.

Fakta:

24 days of rum (2020)

Vejl. udsalgspris: 595 kr. (Find din nærmeste forhandler på nettet eller i dit nabolag)

Indhold: 24 stk. 2 cl. flasker rom fra 24 forskellige lande inkl. 2 smageglas

Oprindelsesland: Peru, Guatemala, Australien, Nicaragua, Spanien, Barbados, Belize, Panama, Den Dominikanske Republik, Mauritius, Guadeloupe, Jamaica, Ecuador, Venezuela, Martinique, St. Lucia, Portugal, Mexico, El Salvador, Trinidad, Columbia, USA, Grenada, Guyana

Stik os en kommentar

Smid en kommentar