Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. oktober 2024

Scroll to top

Top

3 kommentarer

VI VANDT…

…I hvert fald den moralske konkurrence. Det er naturligvis Olivado opskriftkonkurrencen jeg snakker om, hvor Gastromand deltog med Eksilsønderjydens Avocadofriteret kammusling i tempuradej med soya/citron-kaviar og avocado/wasabi-dressing.

Gastromands bud...

Konkurrencen fik et yderst besynderligt udfald (som dog var antydet af undertegnede på vores Facebook-side). Læs selv:

Vi har besluttet os for at præmiere alle ni deltagende madbloggere i konkurrencen.

Vores ønske for konkurrencen var at hylde madbloggerne for dagligt at inspirere tusindevis af danskere i køkkenet. Vi deler en fælles glæde for mad og den var i centrum, da vi udviklede konkurrencen. Vi vurderede det som en spændende kulinarisk udfordring for madbloggerne, og vi var meget spændte på at se de nye opskriftsidéer med avocadoolie. Og hold da op, hvor har vi fået nogle flotte bud fra Ego She, Gastromand.dk, Godt Sulten, Klidmoster, La Cucina Nada’s, Louilicious, Newyorkerbyheart, Tante Sød og Suburban Kitchen Life. Tak for det. Vi glæder os til at viderebringe et udvalg i e-kogebogen.

Konkurrencen har dog sideløbende også givet anledning til at handle om andet. Vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os at snyd og hetz ville finde vej til en opskriftskonkurrence i madblogosfæren. Det har vi selvfølgelig lært af og finder det nødvendigt her ved konkurrencens afslutning at føre den tilbage til dens oprindelige fokus, nemlig den fælles passion for mad og vores ønske om at belønne madbloggerne. Derfor vælger vi at dele de 15.000 kr. lige mellem Ego She, Gastromand.dk, Godt Sulten, Klidmoster, La Cucina Nada’s, Louilicious, Newyorkerbyheart, Tante Sød og Suburban Kitchen Life.

Klidmoster og Newyorkerbyheart, der stod til at vinde konkurrencen er begge enige i vores beslutning om at kåre alle deltagere som vindere, og enige i, at vi bringer en kærlig opfordring til madbloggere såvel som læsere om at huske på, hvorfor vi blogger og læser om mad.

Tak til alle de deltagere, der bidrog med opskrifter, stemmer og meninger på facebook og gennem mails. Vi trækker gennem de næste dage lod om 50 flasker Olivado Avocadoolie, og I bliver alle de første til at modtage den første e-kogebog med opskrifter udviklet af madbloggere. Hold øje med lodtrækningen her på siden den kommende uge og med e-kogebogen i din mailindbakke i slutningen af april.

Bedste hilsner

Olivado og Olivado Teamet DK

Vi trækker lod om vin til 333 kr.

Som nogen måske husker lovede vi 3000 kr. til brug på en dansk toprestaurant i det tilfælde at vi skulle gå hen og vinde konkurrencen. Et eller andet sted har vi vel alle vundet (eller tabt om man vil) og derfor mener vi kun det er fair, at vi trækker lod om vin for 1666/5 = 333 kr. blandt de som har stemt på os og kommenteret på vores Facebook-side.

Lodtrækningen vil finde sted på søndag!

Go’ weekend!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. De kunne også bare have givet præmien til den værdige 3. plads :-) Men alligevel synes jeg deres argumentation er fornuftig…

  2. Tillykke med sejren kan man kun sige! – jeg er lidt ked af at jeg aldrig fik deltaget med min “tapas” opskrift, hvor man kunne dyppe brødet i avocado olie istedet for olivenolie :)

    Lige en lille ting til Brian: Jeg var på Dim Sum lige inden jeg rejste og der fik vi noget der mindede om den fra Ebisu. Jeg spurgte om de selv lavede “dej”strimlerne og hvordan. Svaret lød at det var ‘katafi’ som allerede var i tynde strimler… – jeg er ikke helt sikker på stavemåden på ‘katafi’.

    anyways, tillykke…

    • Jeg er også ked af, at du aldrig kom med – havde været klasse:)

Smid en kommentar