Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 13. juli 2024

Scroll to top

Top

9 kommentarer

Gastromand kåret som Danmarks 3. bedste madblog!

Gastromand

Så kom dagen, hvor FDB skulle offentliggøre vinderen af Samvirkes konkurrence ”Danmarks Bedste Madblog”. Jeg lærte på mit studie for mange år siden, at man skal gå direkte til sagens kerne, så her kommer det – Gastromand.dk er nu officielt Danmarks 3. bedste madblog, og ja, det er vi da egentligt meget stolte af.

Dommerpanelets vurdering lyder:

Her er der en blog, der er spændt til bristepunktet med weekend og mandemad – fra store stykker kød på grillen til fire unge mænd i slips med kokkeknive. Her er den blog, man skal opsøge, hvis man gerne vil imponere gæsterne. Der er gennemført stil i både madvalg, de flotte billeder og det lækre design, der dog også kan gøre teksten svært at læse. Opskrifterne bliver ofte spædet op med sjove videoer fra Youtube – det fungerer rigtig godt.

Opskrifterne er ikke så pædagogiske. Der er mange teknikker, der ikke bliver forklaret, og det kan gøre det svært, når bloggen samtidig tager udgangspunkt i mad, der kan være svært at lave.

Det er tydeligt, at de fire bloggere har det godt med hinanden. Der er masser af mandehørm, og dette er en rigtig god blog at starte på, for dig der er en mand, der gerne vil imponere med din madlavning.

Selvom vi ikke er helt enige, har det været interessant at få et par kritiske øjne på det, man går og laver. Kritikken er taget til efterretning og vi har naturligvis tænkt os at stramme op:)

Tak for jeres mange stemmer og velbekomme - Anders, Klaus, Brian og Mads

Vinderne blev http://hijaluna.wordpress.com/ alias Månebarnet, som skriver om sundhed, helse, økologi, miljø og genbrug, samt om hendes tanker omkring dyrevelfærd/dyreetik. Som veganer er Månebarnets formål at gøre mennesker bevidste om fordelene ved vegansk kost og livsstil. Lige i tråd med Samvirkes nuværende vegetartema. Man må sige, at det jo ligger lige til højrebenet;)

– Et stort til lykke til Luna fra os alle på Gastromand. Next year you better watch out…

Til alle jer, som har stemt på os, heppet og klappet os på skuldrene, takker vi endnu engang, vi er glade og stolte over jeres opbakning og støtte! Konkurrencen har bekræftet os i, at vi gør noget rigtigt og er på rette vej.

Sidst skal der også lyde en tak til FDB for at sætte fokus på de danske madblogs.

Hvad siger du til dommernes vurdering? Enig? Uenig? Eller fuldstændig ligeglad? :)

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Stort tillykke, det er da super fedt:-)

  • Et lettere forsinket tillykke Zoë, men mange tak!! :)

 2. Bo Olsen

  Tillykke til Gastromand.

  Nu kender jeg ikke de to andre sites SÅ godt, men jeres opdateringshastighed er væsentlig større end de to andre og så syntes jeg deres fokus er meget snævert ifht. jeres.

  I mine øjne skulle i have vundet. – men tillykke alligevel.

  • Hej Bo,

   Mange tak!

   Opdateringsfrekvens var jo desværre ikke et kriterie i vurderingen – måske næste gang:)

 3. Tak drenge!

  Vi skal forsøge at leve op til jeres tillid! :)

  Forbedringsforslag er naturligvis velkomne…

 4. Sjoenne

  Tillykke med det! Godt gået! :D

 5. Top flot gået drenge. Når nu en veganer vinder, så må i tage opgaven på skuldrene og sørge for endnu mere kød – i endnu større portioner!

  Tillykke med en rigtig flot 3. plads – værd at bemærke er naturligvis at det er bedste mandlige placering ;-)

  Held og lykke med opvarmningen til næste år – we will be watching you guys!

 6. Sejt! Tillykke drenge – det er velfortjent med så fin en placering, om end jeg gerne havde set jer vinde (når nu jeg ikke selv kunne :-) ). God fornøjelse med jeres shopping spree i Coop!

  • Hej Mira!
   Tak for de fine ord…kan ikke lade være med at føle mig lidt (meget) stolt, når ordene kommer fra dig :)

Smid en kommentar