Gastromand.dk | 14. August 2018

Scroll to top

Top

3 kommentarer

Gastromands guide til Copenhagen Cooking 2013

Gastromands guide til Copenhagen Cooking 2013
EksilsĂžnderjyden

SĂ„ gĂ„r det lĂžs igen! Endnu engang omdannes KĂžbenhavn til en stor og ugelang buffet af madrelaterede arrangementer, nĂ„r Copenhagen Cooking skydes igang i morgen. Og goddammit jeg glĂŠder mig til at skulle lĂžbe rundt i dette gastronomiske tivoli…

Programmet er ligesom de tidligere Är ret sÄ omfattende, sÄ for at servicere dig vores kÊre lÊser, har undertegnede nÊrstuderet programmet og er kommet frem til en hÄndfuld arrangementer, som jeg (og du) bare skal med til:

Dit Madsvin

Der er bare et eller andet helt fantastisk ved at spise med fingrene! Om det er det primale ur-instinkt som bliver tilfredstillet, om det er den helt anderledes taktile oplevelse eller om det er bruddet pĂ„ middagsbordets normer og Emma Gad skal vi ikke kunne sige – men Ă©n ting er sikker: Det er freakin’ fedt at spise med klĂžr fem! SĂ„ kig forbi pĂ„ Madsvinet til det der kun kan blive en fest!

CPH Food Film Lab

En totalsanseoplevelse af lys, lyd, lugt, smag og fÞlelser fra top til tÄ. CPH Food Film-laboratoriet tester en stribe udvalgte madfilm til snacks, smagsprÞver, retter og drinks, nÞje tilpasset tema, handling, og filmiske virkemidler. SÄdan skriver de pÄ arrangementets hjemmeside og det synes vi mildest talt lyder skide interessant. Det hele foregÄr pÄ Madeleines, som tidligere har hÞstet gode anmeldelser for deres kombinationer af mad og teater.

CPH Food Film Lab

SKOV, STEN, GLAS

To gastro-kanoner og en superfed setting! Det kan kun blive godt!

SKOV, STEN, GLAS foregĂ„r i cisternerne under SĂžndemarken, hvor Mads Refslund er pĂ„ visit fra New York og sammen med Mette Martinussen vil stĂ„ for bevĂŠrtningen i de underjordiske rum. Vi forventer os en verdensklasseoplevelse – intet mindre!

EDIT: SKOV, STEN, GLAS er desvÊrre udsolgt, men du kan finde en lightudgave hér.

Cisternerne

 

SmĂžrrebrĂžd i verdensklasse

Medmindre du har tilbragt det sidste Ă„rs tid elle tre i komplet isoleret, er det nok ikke gĂ„et din nĂŠse forbi at smĂžrrebrĂžd er ĂŒber-trendy! Og sĂ„ er det jo fantastisk at nogle af de absolut bedste smĂžrrebrĂždsrestauranter ogsĂ„ er en del af Copenhagen Cooking-programmet.

Skulle lysten til et stykke smĂžrrebrĂžd melde sig, kan vi varmt anbefale Restaurant Kronborgs 3-retters frokost menu (fisk, kĂžd og ost/sĂždt). Vi tyvstartede Copenhagen Cooking i sidste uge, med en prĂžvesmagning af menuen – og den fungerede virkeligt godt. Kig forbi, hvis du vil opleve hvordan smĂžrrebrĂžd smager, nĂ„r rĂ„varerne er behandlet med respekt og kĂŠrlighed! Og sĂžrg sĂ„ lige for at smage deres HelsingĂžr Sherry-akvavit, nĂ„r du alligevel er der.

Kronborg_Copenhagen_Cooking

Er vejret til udendĂžrs spisning er Aamanns smĂžrrebrĂždspicninckurv bestemt ogsĂ„ et godt valg. Aamanns har i en Ă„rrĂŠkke leveret nyfortolkninger af det klassiske smĂžrrebrĂžd – og det i verdensklasse! SĂ„ smut trygt forbi efter en picnickurv hĂ©r.

DOPED UP

Venuen for DOPED UP er stadig ukendt – men konceptet er smidt pĂ„ bordet: ”En syvretters menu, der med et glimt i Ăžjet udforsker brugen af stoffer. Med bĂ„de det velkendte og det ukendte bliver du ledt igennem en aften med spĂžgefulde indslag fra narkokulturen i bĂ„de mad og drikke pĂ„ de mest usĂŠdvanlige steder.”

Det lyder grÊnseoverskridende nok til at komme pÄ vores liste!

Doped_up

Dette var vores bud pÄ nogle af de bedste arrangementer under Copenhagen Cooking. Hvad SKAL du bare opleve under madfestivallen?

PS. Du kan naturligvis fÞlge Gastromands udskejelser under Copenhagen Cooking pÄ Instagram/gastromanddk

Kommentarer

  1. Hvorfor bor jeg ikke i KĂžbenhavn?? :)

Smid en kommentar