Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 14. juni 2024

Scroll to top

Top

2 kommentarer

Konkurrence: Vind et EatCard i et helt år!

Webmasteren

Konkurrencen er slut og vinderne vil blive udtrukket i løbet af ugen! Tak til alle som har deltaget – jeg glæder mig til at publicere billederne:)

Den har været undervejs længe og nu er den rette lejlighed her så til at skyde endnu en konkurrence i gang.

Vi er glade og stolte over at kunne indlede et mindre samarbejde med EatCard med at præsentere EatCard som præmiesponsor!

Dette kort kan blive dit

Som madelskere og flittige restaurantgængere og med en brugerskare, som vi har indtryk af, er det samme, er vi naturligvis store fans af rabatter på netop mad:)

Rabat på gode madoplevelser

Eatcard er et personligt kort som giver 10% rabat på hele regningen på en række af Danmarks bedste restauranter og udvalgte delikatessebutikker. Mellem os to kunne Eksilsønderjyden have sparet mere end 400 kr. på sit besøg på formel B tidligere på året, men det skal du nok ikke fortælle ham…

Derudover giver kortet adgang til en række særtilbud på kro-, hotel- og slotsophold og sidst men ikke mindst giver et EatCard mulighed for ekstraordinære madoplevelser som for eksempel specielle menuer, kun forbeholdt indehavere af EatCard, samt eksklusiv adgang til en række rejseoplevelser i udlandet.

Molskroen er en af de mange kroer, hvor du kan få rabat

På trods af at jeg mangler et par restauranter i AA (hvor der til gengæld er 10% på Fandanko), er mulighederne for rabat pænt fordelt over hele landet + en række tilbud i Sverige, hvor især kroerne ser spændende ud.

Vind et Eatcard i et år med Gastromand.dk

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at sende dit bedste, værste, sjoveste (eller kedeligste) madbillede til [email protected] senest på søndag d. 29.august.

Det trækker vi lod om:

1. præmie: EatCard i et helt år

2. præmie: EatCard i et 1/2 år

De heldige vindere og udvalgte billeder vil blive offentliggjort i næste uge.

Du kan læse mere om EatCard de mange tilbud på deres hjemmeside her…

Stik os en kommentar

Smid en kommentar