Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. november 2024

Scroll to top

Top

10 Comments

Madbloggernes nytårsmenuer

Madbloggernes nytårsmenuer
Webmasteren

Der er heftig aktivitet på bloggen og søgeord som “Nytårsmenu” og “Forret til nytår” sender 1000vis af besøgende forbi Gastromands nytårsmenu 2013. Der er dog masser af andre lækre madblogs derude og en stor del af dem disker også op nytårsmenuer og der er nogle SERIØSE og AMBITIØSE menuer imellem – vi har samlet de bedste til dig i dette indlæg!

 

Foto: Rigeligtsmor.dk - skål!

Foto: Rigeligtsmor.dk – skål!

 

Derudover har Gastromad har samlet en håndfuld retter som bil begå sig nytårsaften, mens vores gode ven Rasmus Holmgård skrevet lidt om Skumtoppen (læs: Hvad du skal drikke, hvis ikke du har fulgt vores egne alternative bud)

 

Stik os en kommentar

Comments

  1. På hoerup.dk går vi nærmest retro på årets nytårsmenu med foie gras i flere tilberedninger, brioche brød i store mængder, østers, jomfruhummer (som forårsruller), indbagt pighvar med beurre blanc, tournedos rossini, peach melba og kransekage. Det kan ikke gå galt selv om det skal laves til 16 personer.

    http://hoerup.dk/nytaarsmenu-2014/

    • Ser satme lækkert ud hoerup! er der styr på drikkevarerne? :D

  2. Tak :-) og ja når gastro skal indgå i navnet, så kommer der nemt lidt samklang

  3. Nogle frække menuer! I Gastroland.dk stod den blandt andet på ravioli med fasan, vilde svampe og kastanjer med tilhørende Cannubi06 og oksemørbrad a´la Pasfall

    • Hej Henrik.

      Lyder satme som en fræk pastapude! Er det noget du har en opskrift på? :)

      • Hej

        Den var også ret lækker. Opskriften er på gastroland.dk. Men ellers ligetil: svitst fasanbryst på en pande med rosmarin, hvidløg, timian og svampe. Sørg for at fasanen er meget rød den jo skal koge i pastavandet. Hak det halv fint med en køkkenkniv og bland med mascarpone og kastanjerne. Salt+peber og smid i raviolien. Slut evt. af med at svitse ravioierne af på en pande med smør og roasmarin+salvie. Dejligt :-)

      • Lydder lækkert!

        Og tillykke med den nye blog – navnet minder mig om noget, jeg har hørt før… ;)

  4. Halvamerikaneren

    lacucinanadas hovedret kunne have fået en plads i jeres Martha Stewart tribute ;)

    • Haha, det bliver hun glad for at høre:)

Submit a Comment