Opskrifter til Mortens aften
Mortens aften er lige rundt om hjørnet og i 9 ud af 10 danske hjem betyder det at der skal and på bordet. Der er naturligvis den klassiske andesteg, som vi kender den fra juleaften med brune kartofler, rødkål og brun sauce, men i min verden må der gerne en anden variation på bordet denne aften. Rosastegt andebryst eller confiterede andelår kunne være bud på populære alternativer.
Vi har gennemsøgt blogland for lækre opskrifter og du får vores favoritter her:
- Langtidsstegt and
- Confit de Canard – confiterede andelår
- Orangemarineret andebryst med frisk spinat, kantareller og tranebær
- Rosastegt andebryst, jordskokkepuré, salat af æbler og nødder
- Andebryst, hokaidocreme appelsin-/blommechutney
- Andebryst med rødvinssauce og karamelliserede løg
- And a la orange
Skal du ha’ and på torsdag?
Stik os en kommentar-
Tak for link i skønne herrer – og for inspiration til yderligere kokkerier med and.
Kh Nadia -
Tak for hurtig handling, men det er først til søndag, så jeg når det nok. Vi er blevet enige om at holde Mortens uge i stedet for Mortens aften;-)
-
Har I mulighed for at poste opskriften på det konfiterede andelår m. tilbehør på billedet? Synes ikke jeg kan finde den…
-
Jeg er beæret over at være med på listen! :)
Comments