En kommentar




Stik os en kommentar
Sommercocktail: Rar Rabarber


- Fynboen
- Den 17. maj 2020
Der er efterhånden ret lang tid siden at jeg var på en lidt impuls rundtur hos Mosgaard Whisky.
REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af Mosgaard Whisky A/S

Turen var sammen med en god ven, som også kender Jes – indehaver af Mosgaard Whisky.
Planen var lidt at se på de whiskyer han havde gang i dernede – og det var altså før de kom på markedet (det er de nu). Men det blev også til lidt ginsmagning dernede og i den forbindelse stødte jeg på deres populære rabarbergin.

Så er du vild med smagen af rabarber kan du rolig kaste dig ud i denne cocktail. Den er simpel at gå til og smager dejligt.

Hvis ikke du kan få fingrene i rabarbergin, så kan den også laves med almindelig gin, men så vil jeg nok komme ekstra mange rabarber i, eller finde noget rabarbersaft at toppe med.

Rar Rabarber
4.80 fra 5 stemmer
Ret: Cocktail
Ingredienser
- 2-4 cl Rabarbergin afhængig af hvor hidsig du ønsker den
- 1 stang Rabarber skæres i mindre stykker
- EGO Rabarber/Mirabelle sodavand købt i Rema1000
- Lime til pynt
Sådan gør du
- Kom gin i en shaker
- Skær dine rabarber i mindre stykker og kom dem sammen med gin
- Mas det godt sammen med en morter
- Si rabarber fra og kom gin i et passende glas med is
- Top op med sodavanden og fyr to limeskiver i
- Ud i solen og nyd det
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

Relaterede indlæg
Tonic….! En gave til GT folket, og en udfordring at overskue!... 30. oktober 2018 | Gintossen

#tuesdayGT IX: Vodka & Middelhavs Tonic – og Gin!... 12. august 2014 | Sjønne

Nytår 💥
Lidt godt til maven
- Biksemad – med spejlæg og bearnaisesauce!
- Brændende Kærlighed – opskriften på lykke
- Bøf Stroganoff à la Gastromand
- Grydestegt Kylling med “Skilt sovs” og råsyltede agurker
- Hasselbagte kartofler – super sprøde og møre kartofler
- Høvdingegryde med oksekød, bacon og cocktailpølser
- Frikadeller: Opskriften på perfekte frikadeller
- Kartoffelmos – fed og cremet
- Krebinetter eller Karbonader: Smørstegte mirakler
- Millionbøf – opskriften på den klassiske, danske udgave af Bolognese
- Pariserbøf – den ultimative frokostret!
- Æggekage med bacon – den gammeldags opskrift
Seneste indlæg
- Roccaverano DOP – en bæredygtigt produceret ost
- At være Gastromand med grøn samvittighed
- Stenbiderrogn: 2025 sæsonen er startet – få Gastromands favoritopskrifter
- Vinderne i Årets ret med gris og Årets ret med fisk & skaldyr er fundet
- Langtidsstegt and – den perfekte opskrift til Jul og Mortensaften
Kommentarer