Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. november 2024

Scroll to top

Top

35 Comments

Snickerskage!

Snickerskage!
Webmasteren

Det er weekend og I har krævet den, så her kommer den selvfølgelig – opskriften på da Snickersbooooooooomb, som Eksilsønderjyden med kæreste fik serveret som en del af en 4-retters i AA.

Jeg er ikke selv den store kagespiser, men synes det er meget sjovt at kaste sig ud i, når vi er ude i ekstremerne, som det er tilfældet med Banana toffee pie, Mississippi Mudpie og nu Snickersbomben. Det er nemt, vanvittigt lækkert og gik rent ind hos damerne.

Så er der kæk kaloriebombe med hatten let på skrå…

Snickersbooooooooomb

5 fra 7 stemmer
Antal: 8
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Bund

  • 200 gr. Smør
  • 4 dl. Sukker
  • 3 stk. æg
  • 4 dl. Mel
  • 1,5 tsk. Bagepulver
  • 250 g Saltede peanuts

Fyld

  • 2 dl. Piskefløde
  • 2 dl. Sirup
  • 4 spsk. Kakao
  • 4 tsk. Vaniliesukker
  • 4 dl. Sukker
  • 100 gr. Smør
  • Alternativt kog en dåse kondenseret mælk i 3 timer og brug det som fyld

Pynt

  • 300 gr. Overtrækschokolade

Sådan gør du

  • Sukker og smør røres sammen, æggene tilsættes 1 af gangen, mel og bagepul-
  • ver tilsættes.
  • Dejen smøres ud i en passende form (smurt form) og drysses med
  • peanuts
  • Bag ved 175 grader i ca. 25 min.
  • Ingredienser til fyldet koges sammen i ca. 10 min.
  • Fyldet hældes over kagen, når den er færdigbagt.
  • Efter afkøling smøres der overtrækschokolade på.

Noter

Server med en klat kvalitetsis og læn dig tilbage og modtag folkets ros!
Vi drak i øvrigt et godt glas portvin til.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

Velbekomme!

Stik os en kommentar

Comments

Submit a Comment

5 from 7 votes (6 ratings without comment)

Opskrift Vurdering