Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. november 2024

Scroll to top

Top

9 Comments

Konkurrencen er slut: Vind et lækkert Texturas-sæt + tilhørende kursus

Som barn var en af de flittigst brugte sætninger, ved middagsbordet: ”Ikke lege med maden!!” – som voksen ser man kokke blive superstjerner ved netop at gøre dette!

Vi gastromænd er stadig bare en flok små børn, og synes det er superfedt at få lov til at lege i køkkenet.

Har du det ligesom os, er denne konkurrence lige dig! Kitchentech.dk har kastet et Texturas Minikit, som vi tidligere har anmeldt, efter jer brugere. Og som om det ikke er nok, smider de da lige et Texturas-kursus hos Condi i Albertslund oveni.,Texturas-sættet alene har en værdi af 1100,- og scorede 5/6 i vores test!

Texturas Minikittet som du bl.a. kan vinde!

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at finde et billede af den mest underlige, kreative, innovative, funky osv. ret du har spist (hjemmelavet eller ej). Smid billedet i denne tråd i vores forum, sammen med en beskrivelse af retten.

Vi udvælger vinderen på næste torsdag, d. 21. februar.

Kurset afholdes d. 5. marts, kl. 10-13. Det vil være en fordel at du har lidt basisviden om texturas.

Stik os en kommentar

Comments

  1. Tak for henvisningen til KitchenTechs konkurrence. Jeg deltog ikke her hos jer (fy), men lagde billet ind hos dem og vandt takket været jeres henvisning, så jeg skylder vist en lille en hvis vi skulle mødes en dag ;-)

  2. Vincent Paulsen

    Zeppelinai fra Litauen :-)

    Smager utrolig godt, men er lidt speciel.

    http://m3.paperblog.com/i/37/373471/baltikum-zeppelin-in-litauen-L-dc8fiq.jpeg

  3. Spillekant

    Det er ikke denne tråd, men den, der er linket til i teksten, hvor man skal – og kan – uploade billeder.

  4. Sophie

    Straks kommer jeg til at tænke på en aften i Italien i efteråret. Det er ikke særlig innovativt, men ret underligt. Det er en ret med både hanekam og kalvehjerne serveret med ærter og gulerødder samt noget stegt polenta, der smagte lidt som citronmåne. Det var meget specielt, men på et ret pæn restaurant i det nordlige Italien, som gjorde en dyd ud af det traditionelle (!) norditalienske køkken.

    /Users/sophieheidenlaugesen/Pictures/iPhoto-bibliotek.photolibrary/Masters/2013/01/19/20130119-190125/IMG_0999.JPG

    Samme aften fik jeg en jordskokkesuppe med olivenolie med vanille og røget ricotta. Det var til gengæld utrolig lækkert!

    /Users/sophieheidenlaugesen/Pictures/iPhoto-bibliotek.photolibrary/Masters/2013/01/19/20130119-190125/IMG_1015.JPG

    • Hej Sophie!

      Husk at smide dit bud i forummet, for at deltage :)

  5. Martin Jensen

    Kan ikke helt finde ud af at få et billede ind i kommentaren, men majs-isen på Restaurant Relæ var en meget speciel oplevelse.

    • Tak for buddet!
      Som Spillekant så fint påpeger nedenunder, skal du smide dit bud i forumtråden, som der er linket til i indlægget ovenover :)

      Go weekend!

Submit a Comment