En kommentar
Spicy Chicken Taquitos – lækker snack opskrift
- Webmasteren
- Den 2. februar 2018
- https://gastromand.dk
Vi ved, du kender Spicy Taquitos fra den lokale 7-Eleven og vi ved, du er lige så pjattede med de stærke, fedtede ruler, som vi er. Med lidt hjælp fra internettet har vi forsøgt at genskabe nyklassikeren, der virkelig gør sig godt sammen med en iskold dåsecola for TV'et!
Vi ved, du kender Spicy Taquitos fra den lokale 7-Eleven og vi ved, du er lige så pjattede med de stærke, fedtede ruler, som vi er. Med lidt hjælp fra internettet har vi forsøgt at genskabe nyklassikeren, der virkelig gør sig godt sammen med en iskold dåsecola for TV’et!
Der var iøvrigt stor uenighed i selskabet, om hvorvidt der skulle karry og/eller spidskommen i. Hvad tænker du?
Spicy Chicken Taquitos (kylling)
Vi ved, du kender Spicy Taquitos fra den lokale 7-Eleven og vi ved, du er lige så pjattede med de stærke, fedtede ruler, som vi er. Med lidt hjælp fra internettet har vi forsøgt at genskabe nyklassikeren, der virkelig gør sig godt sammen med en iskold dåsecola for TV'et!
5 fra 4 stemmer
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk
Ingredienser
- 6-8 to rtillapandekager
- 500 gram kyllingebryst
- 250 g Flødeost - eks. Philadelphia
- 250 ml creme fraiche
- 400 g revet cheddarost
- 1 glas jalapenos
- Finthakket purløg
- 1 spsk paprika
- 1/2 tsk aromat
- 1/2 tsk løgpulver
- Salt
- Peber
Sådan gør du
- Kog 500 gram kyllingebryst i letsaltet vand i 15 minutter
- Hak Jalapenos
- Varm flødeost, 2 dl creme fraiche og 2 poser revet cheddar op i en gryde
- Tilsæt paprika, aromat, løgpulver, hvidløgspulver, salt og peber, og jalapenos efter smag.
- Trevl eller hak kyllingebrystet fint
- Vend kylling i gryden med ostemassen
- Læg massen på en tortilla, rul den sammen og pensl med rigeligt rap- eller solsikkesolie
- Bag rullerne i ovnen ved 185 grader til de er gyldne og sprøde - cirka 10-15 minutter
- Skær evt. rullerne over, drys med finthakket purløg og server!
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Stik os en kommentar
Relaterede indlæg
COCKTAIL: The Bud Beertail – Super Bowl Edt.... 5. februar 2023 | thecocktail.blog
Pindemadder for mænd (og børn): Amerikanske Corndogs!... 16. januar 2021 | Gastromand
Lidt godt til maven
- Biksemad – med spejlæg og bearnaisesauce!
- Brændende Kærlighed – opskriften på lykke
- Bøf Stroganoff à la Gastromand
- Grydestegt Kylling med “Skilt sovs” og råsyltede agurker
- Hasselbagte kartofler – super sprøde og møre kartofler
- Høvdingegryde med oksekød, bacon og cocktailpølser
- Frikadeller: Opskriften på perfekte frikadeller
- Kartoffelmos – fed og cremet
- Krebinetter eller Karbonader: Smørstegte mirakler
- Millionbøf – opskriften på den klassiske, danske udgave af Bolognese
- Pariserbøf – den ultimative frokostret!
- Æggekage med bacon – den gammeldags opskrift
Kommentarer