Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. oktober 2024

Scroll to top

Top

2 kommentarer

Årets Gastromand-bruger 2013!

Årets Gastromand-bruger 2013!

Selvom vi efterhånden er godt igang med 2014, er der stadig lige lidt fra det forgange år, som fortjener et skriv. Gastromændene har nemlig valgt at udnævne og hylde årets Gastromand-bruger.

Valget er  faldet på Halvamerikaneren; den mest aktive person i kommentartrådende på Gastromand, som ikke bare deltog flittigt, men også leverede kommentarer med godt indhold, ris (det har vi også brug for!!) og ros.

Udover den kæmpe ære det naturligvis er at blive årets bruger, har vi også sørget for lidt at fejre titlen med.

Vi sender et ODDKA Vodka party-kit, bland andet indeholdende disse tre skæve vodka-varianter afsted mod Aalborg!

 

De tre vanvittige vodka versioner: Apple Pie, Electricity og Fresh Cut Grass

Disse tre vanvittige vodka versioner er på vej til Haævamerikaneren: Apple Pie, Electricity og Fresh Cut Grass

 

I andre brugere skal naturligvis også lige have muligheden for at lære årets bruger og een af jeres online gastro-partners in crime bedre at kende! Sig hej til Halvamerikaneren:

 

Halvamerikaneren – Årets Bruger

Lidt om manden bag profilen:
Jeg er 36 år og bor i Aalborg sammen med min amerikanske hustru (deraf mit brugernavn). Jeg har over to omgange boet sammenlagt 5 år i USA, lidt udenfor Philadelphia.
Jeg har en BA i psykologi, og er pt. ved at uddanne mig til lærer ved siden af mit job på en specialskole for børn med autisme.

Hvordan vil du beskrive din køkkenstil?
Det er blandet med fokus mellem grundkøkkenet (hjemmelavede pølser, ost, øl, bacon osv) og så gourmetmadlavning (molekylær gastronomi, sous vide etc)

Hvilken ingrediens kan du ikke leve uden?
Bacon :)

Hvilket stykke køkkengear er uundværligt?
Dem alle – men skulle jeg vælge, ville det nok være enten min sous vide eller min Kenwood røremaskine

 

Halvamerikaneren - årets Gastromand-bruger - 2013

Halvamerikaneren – årets Gastromand-bruger – 2013

 

Hvilken ret kunne du spise hver dag?
Bisonsteak med triple cooked fries og sauce bearnaise

Hvilken kok skulle være din huskok?
Heston Blumenthal

Fortæl om din største gastronomiske oplevelse!
Da min hustru og jeg var på Eleven Madison Park til 16 retter med dertilhørende vine – det var helt fantastisk og meget inspirerende. Nogle retter stikker selvfølgelig mere ud end andre i hukommelsen, men overall var det en overvældende aften med utrolig mad og service.

Fortæl kort om dit forhold til og brug af Gastromand
Jeg bruger GM til at få gode råd, når jeg bevæger mig ud på nye madlavningseventyr eller som inspiration til nye ideer

Men vi vil jo også gerne lære resten af vores brugere at kende…så svar på de samme spørgsmål, som vi har stillede Halvamerikaneren, herunder! Stafetten er hermed givet videre…

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Berg

    Lidt om manden bag profilen:
    Jeg er 25 år, bor i Aarhus og studerer lige nu på 4. semester til maskiningeniør. Og så er jeg whisky og rom elsker.

    Hvordan vil du beskrive din køkkenstil?
    Jeg ELSKER at prøve mig frem. Jeg står ofte i supermarkedet og tænker på, hvad der kunne være sjovt at blande sammen i dag. Oftest lykkes det i hvert fald at tilfredsstille min egne smagsløg :-)

    Hvilken ingrediens kan du ikke leve uden?
    Bacon skal nok blive nævnt flere gange, så jeg hopper på tabasco’en i stedet for

    Hvilket stykke køkkengear er uundværligt?
    Min morter. Der findes ikke noget bedre end en frisk-knust krydderiblanding til kødet.

    Hvilken ret kunne du spise hver dag?
    Bisonsteak med triple cooked fries og sauce bearnaise

    Hvilken kok skulle være din huskok?
    Jamie Oliver

    Fortæl om din største gastronomiske oplevelse!
    Da jeg var på den originale Hereford Beefstou og fik en højrebssteak fra Himmerlandskvæg

    Fortæl kort om dit forhold til og brug af Gastromand
    Inspiration til opskrifter. Jeg har bl.a. lavet Pulled Pork burgeren, med nogle andre boller til og jeres udgave af Big Kahuna burger. Derudover også til et indblik diverse køkkenudstyr.

  2. Halvamerikaneren

    Takker for æren – og ser frem til alkoholen :)

Smid en kommentar