-
Hallo hallo den er så god til skinkesnitzle
med venlig hilsen nebse72 -
Den lyder godt, men på fredag skal jeg have herre middag, og tænkte at koge nogle stegeben og der efter grille dem og pensle dem med denne sauce, kan det lade sig gøre, eller skal det serveres ved siden af ???
Nils -
Det er intet mindre end en genial “sovs” jeg har nu et par gange lavet dobbelt op, og hældt på flaske, selvfølgelig JD-flasken, den var Tom…..!O) en lille smule atamon i sovsen efter den er kommet ud af kog, rens flasken godt, og trylle rolle, så har du kold sovs på flaske, lige til at tage frem næste gang du laver PP, eller hvor den nu kunne hjælpe et måltid med at blive endnu bedere, jeg ved ikke hvor længe den kan holde sig, men jeg har haft den i over en mdr. Uden problemer
-
Tilslutter mig koret af tilhængere af denne sauce.
Mand, en eksplosion af smag, der er i den :-)
Brugte 50/50 soya og teriaykisauce. -
Fantastisk sauce – har dog skåret en smule i soyaen… Laver kæmpe portion når jeg er i gang og fryser i mindre portioner, det er perfekt :-)
-
For satan!…..
Den var god, jeg kogte den godt med og spirede den en lillesmule op med cayennepeber. Det var en bragede succes. -
Hej,
Jeg er i skrivende stund ved at lae snydeversioneb af PP, og tænker at lave denne BBQ sovs til. Jeg erstatter Teriyaki sovs med soya. Desuden erstatter jeg Jack D med Jameson (+ evt en sjat ekstra farin for at kompensere for sødmen i JD). Jeg har desværre ikke tabasco. Kan det bedst betale sig at undlade den helt eller erstatte med en tsk cayeen+ 1 tsk røget paprika?-
Hej Jonas – jo da – ingen problemer der, der er ikke helt det samme, men i det store hele, så gør det ikke så meget! Snydeversion siger du tsk, tsk, tsk :-) Men pøj-pøj med det!
-
-
Kan BBQ soucen fryses ned?
-
Ja, den kan sagtens fryses :)
-
-
Hvad foreslår du man jævner BBQ saucen med? Eller kan det koges så meget ind at den bliver tyk, når den er kølet ned? den skal bruges kold i morgen til pulled pork…
Tusind tak for en fantastisk samling opskrifter og gode råd her på bloggen:-)-
Mit bud ville være majsstivelse eller kartoffelstivelse. Det giver en tykkere konsistens, og den bevares klar og ikke grumset, som hvis man brugte mel.
Yderligere inddampning er også en mulighed i stedet for jævning, men så skal man passe på, at den ikke derved bliver for kraftig.
-
-
Jeg synes godt nok at denne sauce smager MEGET af teyriaki og soya sovs. Jeg tror jeg må prøve at røre noget paprika i. -
Opfølgning
-
Kan den holde 3 dage på køl ???
-
Hej derude..
Skal i gang med at lave denne BBQ sauce men har ikke Jack D.. Kan se der er prøvet med en mørk rom længere oppe.. Mit spørgsmål er om man ville kunne erstatte Jack D med en Red Label? Ved der er stor forskel, men Red Label er lige hvad jeg ligger inde med..
Mvh -
Hvor mange personer er denne sauce til?
15 ligesom PP og vinegar sauce?
Mvh Kristina:) -
Jeg tilføjer røget paprika til denne sauce, og synes den vinder rigtigt meget ved det.
-
Lavede denne til min første omgang PP i weekenden. Var løbet tør for Jack D, men brugte istedet en meget mørk Jamaica rom. Det blev rigtig godt, med en meget intens smag.
-
hej hej
ville lige høre om man servere den varm eller kold?
hvor længe kan den holde sig på køl?mvh michael
-
Hvis man lader den småsimre i 40 minutter får den efter min mening er passende konsistens.
Comments