Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 13. juli 2024

Scroll to top

Top

14 kommentarer

Gastromandens julegaveønsker 2010

Webmasteren

De første afkrævninger af ønskelister er allerede tikket ind og som de foregående år, står du som mand endnu en gang fuldstændig blank. Vi har opdateret ønskeseddelen for 2009 og giver her vores bedste bud på gaver til Gastromanden anno 2010!
Det bliver ikke nemmere end at sende et link til denne side næste gang du bliver afkrævet en ønskeseddel.

1. Hæng Gastromand.dk op i køkkenet
Webmasteren har en og nu skal du også have en. Øverst på en ægte Gastromands ønskeseddel bør stå en iPad og hæng den gerne op i køkkenet med Gastromand.dk som din startside:)

Ja den bør selvfølgelig hænge, men det var der ikke tid til denne gang...

2. Gå bag om Noma
Hvis ikke du fik stillet din nysgerrighed via Eksilsønderjydens 20+ billeder fra med tilhørende tekst fra NOMA, er den nyeste bog om NOMA, måske et godt bud på det helt rigtige julegaveønske.
Noma: Time and Place in Nordic Cuisine

3. Heston Blumethals bibel

The Big Fat Cookbook – set til ca. 1300 kr. på eLounge og ca. 800 kr. på Amazon – En rigtig moppedreng af en kogebog af et af vores helt store idoler: Heston Blumenthal!

4. Restaurantgængerens drøm

Fik du den ikke sidste år, har du nu endnu en chance for at erhverve dig denne bibel – “Europas trestjernede restauranter” – set til 632 kr. på eLounge

5. Jern til dine bøffer

Le Creuset støbejerns grillpande – pris 500,- Skal der laves gode bøffer, kræver det en pande der kan tåle at blive VARM!

6. Øl og vinglas
Øl og vin smager bare bedre, hvis den bliver drukket af de rigtige glas. Undertegnede er selv meget glad for sine Riedel ølglas og håber at der ryger et par Bourgogne vinglas under træet i år.

7. “Hand Held Food Processor”

Eksilsønderjyden har en og nu skal du (og jeg) også have en – Bamix’ monster af en håndblender – eller Hand Held Food Processor som de så smukt kalder den: Bamix Deluxe Hand Held Food Processor, Black, 160 watts!

7. Gavekort til gear & gadgets

At kunne gå shop amok hos HWL må være en være Gastromands drengedrøm – knive til flere tusinde kroner, stavblendere med en motor som en mindre motorcykel osv. osv. Indrømmet, der skal nok en del gavekort til før man kan slå sig rigtig løs, medmindre du selvfølgelig har en meget rig og gavmild onkel…

8. Køkkenmaskinen som alle vil have

Skal man måle ud fra jeres bud i dette indlæg, er Kitchen Aids køkkenmaskine suverænt mest populære ønske. Det kan naturligvis hænge sammen med, at der deltog et par piger og maskinens frække røde farve, men du kan altså spare en del ved at købe den i “kedelig” hvid

Kom gerne med dine bud på julegaveønskerne til den moderne Gastromand anno 2010 nedenfor…

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Slagter Rydahl

  Hvordan ser ønskeseddlen ud i år…?

  • Hej Rydahl.

   Godt spørgsmål, som du kan forvente at få svar på d. 1. december:)

   Gode bud på årets ønsker til gastromanden er velkomne!

 2. Selv tak – uden brugere ingen Gastromand.dk:)

 3. Tak for en dejlig blog, 24-timers bøffen er jo blevet en ny-klassiker. Og endelig fik jeg gjort min ønskeseddel færdig :-)

 4. Jens Rasmussen

  jeg var så heldig for år tilbage at få en Laguiole lommekniv – den er skøn :) men desværre ulovlig den kan jo låse bladet og er sikkert også for lang …

 5. En proptrækker fra Laguiole skal på. Det er vanvittigt, hvis man ikke har sådan en… ;-)
  /Simon

  • Der findes jo et par stykker – stål, horn, oliven – hvilken er favoritten?

   • Afgjort oliven (den har jeg selv) eller horn, da man der får en helt unik. I stål kan man ikke se forskel ;-)

  • Sådan en har jeg vist ikke Simon!!!?

 6. Bamix’en er SÅ skøn, jeg er så vild med min og den kan bruges den virkelig mange ting. Jeg har også SliceSy til min :-)

  Le Creuset grillpanden kan jeg også varmt anbefale. Jeg har haft min i en del år efterhånden, den er så skøn…

  Mange hilsner
  Birthe

 7. JW

  Tak for et par tips og et super godt site – men kunne i ikke lade være med at copy-paste sidste års liste. For en flok professionelle som jer, må det være en smal sag at gøre det lidt bedre, selvom der har sneget sig et par “nyheder” ind… Vi er jo spejlblanke herude i ønskeland…

  • Takker!

   Kun de aller bedste ønsker fra sidste år har fået lov at overleve:)

 8. Ikke en dårlig ønskeseddel – jeg kan kun hoppe med på hvert eneste ønske!!!

Smid en kommentar