Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 30. januar 2023

Scroll to top

Top

5 kommentarer

BLACK FRIDAY: 3 butikker du skal holde øje med som gastromand

BLACK FRIDAY: 3 butikker du skal holde øje med som gastromand
Webmasteren

Black Friday er åbenbart det nye sort… Fik du den? Dagen der skyder den amerikanske juleshopping igang dagens efter Thanks Giving er efter sigende USAs travleste shoppingdag og selvom vi ikke fejrer Thanks Giving i Danmark, skal det da ikke afholde forhandlerne fra at hoppe med på bølgen.

Man kan selvfølgelig mene om konceptet hvad man vil, men du skal da ikke snydes for et par tips til at spare lidt på julegaven til dig selv – og det helt uden at lette dig fra sofaen;)

H.W. Larsen

Det er vist ingen hemmelighed, at vi er svært glade for HWL, der er enhver gastromands våde drøm. Vi glæder os til at se hvad der kommer på tilbud og sidder klar med dankortet fra kl. 06:30.

hwl

 

Frederik Bagger

Den her kræver måske lidt mere forklaring end HWL, men Frederik Bagger – Medinas ekskæreste og søn af designer Erik Bagger laver nogle af de fedeste glas til hjemmebaren og om du er til rom, whisky eller G&T, er der noget for dig. Og så er Dark Crispy Lowball det måske mest maskuline glas vi har set til dato!

Der er 50% rabat i hele webshoppen fredag.

Bagger

WhiteAway

Står du og mangler et par hårde hvidevare, tilbyder WhiteAway 10-50% rabat på kendte mærker som AEG/Electrolux, Siemens, Bosch mm.

whiteaway

 

D’Wine

Ja ja det kan da godt være at overskriften siger 3 butikker, men du får lige en bonus. D’Wine der flere gange har brilleret i vores kåring af Årets julevin er også hoppet med på bølgen og mon ikke der ryger en flaske eller 2 af de spanske topvine i kurven?

12184113_889606454450064_8234525458785733524_o

Udtrykket Black Friday stammer i øvrigt fra Philadelphia, hvor det oprindeligt blev brugt til at beskrive de massive masser af fodgængere og biler på gaden dagen efter Thanks Giving.

Har du nogle tilbud i kikkerten?!

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Gode tips! Dem må jeg hellere tag med min på egen liste. :) Er allerede begyndt at glæde mig til næste års Black Friday!

  Mvh
  Jeppe

 2. lampegiganten har også mange gode tilbud inde på deres hjemmeside i dag.

 3. Nu tæller jeg godtnok dårligt, men er der ikke 4 webshops der ;-)

  • Og jeg læser ringere end jeg tæller.

   • Helt ok Thomas. Jeg fandt lige en ekstra;)

Smid en kommentar

ANNONCE