Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 29. maj 2023

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Disse Webshops holder Gastromand øje med til Black Friday

Disse Webshops holder Gastromand øje med til Black Friday
Gastromand

Black Friday er nu en realitet i Danmark – det meldes flere uger før, at salget går fuldstændig i stå i mange brancher – folk venter på 24. november, hvor dagen som får juleudsalget til at ligne et dagligdags tilbud i den lokale Netto vælter indover os…

Black Friday er så amerikansk som noget kan blive – så hvis du ikke er nede med den slags, så skynd dig væk! På Gastromand er vi ikke for fine til at hive lidt godt hjem, men forstår sagtens kritikere som synes det går over gevind. Dagen der skyder den amerikanske juleshopping igang efter Thanksgiving er eftersigende USAs travleste shoppingdag og hele Europa og resten af verden er snart med på samme bølge.

Vi har haft luppen fremme og fundet disse webshops, som vi mener du skal holde særligt øje med, det gør vi nemlig selv…

Dwine

Vin er svært at komme udenom, og Dwine plejer at have nogle ret vilde tilbud. Den drives af Kristian Ishøy der har en vanvittig passion for spansk vin. Nu lyder det som en slidt kliche, men det er sgu inspirerende at kigge forbi og høre om hans mange ture til Spanien og den personlighed han formår at lægge ned over dine vine. Vi brugte en lørdag på at besøge Kristian hvor han løftede sløret for rabatterne, hvor rabatterne rammer 50-60% på udvalgte vine.

 

Du kan fx købe “Ceres” 2014 til 83 kr. hvis du lige napper 6 – normalprisen er på 139 kr. Ellers er et godt bud  “Sølv” som er lavet på Shiraz og Merlot – normalt ligger den på 219 kr., men på Black Friday kan du nappe 6 stk. for under en hund flasken!

Kitchen One

Hvis du som os også står og mangler opfyldning til maskinparken – så hold øje med Kitchen One som har nogle ret vilde produkter til den ægte Gastromand. Vi ved at The Oracle og Boss To Go fra Sage kommer på tilbud og så Vitamix Pro 750 bliver solgt billigere end nogensinde.

Vitamix Pro forventes at komme helt i bund!

HW Larsen

Den legandariske butik som ligger på hjertet af Vesterbro i et af Kødbyens mange lokaler holder naturligvis også Black Friday. Vi har været på forkant og ved, at de sætter nogle ret blærede knive ned med 20% som bestemt er værd at overveje.

Et godt bud på en god samling af knive fra “begynder” til “pro”…

Vi har arbejdet en del med dem og kan godt garantere de holder, her er bl.a. Senjen Black og Senjen Pro – derudover så har HW Larsen også slibningsservice i et år efter knivene er købt uden beregning. Derudover lader til det, at der er helt op til 75 % rabat på flere varer, så rimelig god grund til at fylde op i køkkenet.

Victorinox, Shippu, Senjen Black og Senjen Pro!

Holmegaard

Brands som Holmegaard smider ikke om sig med rabatter, men på fredag er der 20% på alt og på nogle få varer er der faktisk 50 % – personligt kommer jeg til at hive et sæt old school champagne glas fra ders side.

Old School Glas på den fede måde…

Supervin

Hvis du ikke er til spansk vin, så er der der mulighed for adspredelse hos Supervin.dk som ligger i Nordjylland. Supervin er en af de importører som vi på Gastromand arbejder mest sammen med. De en indbegrebet af Nordjysk købmandsskab og har ofte nogle ret vilde tilbud (også udenfor Black Friday) fordi de opkøber enormt store parti vine og endda spiritus. De åbner deres salg i aften 23.00.

Vi regner med at hive et par flasker god vin og ikke mindst whisky hjem herfra…

 

Nu verdens bedste kogebog til 219 kr.

Sidste år var verdens bedste kogebog “Gastromand” på tilbud og banket helt i bund! Det er den også i år – så hvis du ikke allerede har købt “Gastromand Extended” så er der mulighed nu! Det lader til Saxo sætter den på tilbud hvis du er medlem til 219 kr., det er muligt der sker ting og sager imorgen også – vi anbefaler du holder skarpt øje!

Lidt tykkere end den første og med meget mere lækkert.

Tilbage er det vist bare at sige “Happy Hunting”. Jeg lærte igår, at den kommende mandag så er “Cyber Monday” hvor tilbudene forsætter online. Den tradition er vi ikke nået til at fejre endnu i Danmark – det må blive næste år!

Stik os en kommentar

Smid en kommentar