Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 4. juni 2023

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

ØNSKESEDDEL: 9 lækre bud på julegaver til Gastromanden

ØNSKESEDDEL: 9 lækre bud på julegaver til Gastromanden
Gastromand

PANIK! Du tager et kig på mobilen. Den fortæller dig, at du nu har omkring to uger til at købe samtlige 20 julegaver, og derudover står din familie og hopper på dig for en ønskeseddel. Mega-stress!?! Not so much… Gastromand to the rescue!

Vi har igen I år gennemgået vores ønskesedler og gavesække, for at hjælpe jer med at finde den helt rigtige gave, til gastromændene rundt i landet. Du har købt alle gaverne, siger du?? Jamen, så har du vel næsten gjort dig fortjent til en gave fra dig selv, right?

Without further ado, får du her Gastromændenes juleønsker 2017:

Oplevelser

Madgaver fra Meny

Til tider kan vi også være en kende i tvivl om ønsker, når vi får det obligatoriske spørgsmål om “hvad ønsker du dig til jul?”. Vi har tidligere samarbejdet med Meny, som er et af de supermarkeder, der har ret godt styr på kød, vin og andet lækkert. Meny er begyndt, at lave “Madgaver“, som faktisk er ret godt tænkt, når du skal forkæle om en du holder af, har dummet dig eller bare har lyst til at give. Vi har kigget på “Verden Rundt i Vin” som værende ret oplagt.

Set hos Meny mellem 199-499,- 


Cofoco

Nogle gange skal man bare være kreativ, så i stedet for uopfindsomme bløde pakker er en middag oplagt – navnlig hvis du er Gastromand. Cofoco tilbyder et bredt udvalg af restauranter, hvor vi har besøgt en del – bl.a. deres franske på Frederiksberg Le Trois Cochons. Vi ønsker os et gavekort til deres nyeste restaurant “Jah Izakaya“, som ligger på Gasværksvej. Niveauet er virkelig højt og så er der et vildt udvalg af sake – som er en spiritus vi på Gastromand er begyndt at tage mere og mere til os! Til sidst er det gennemført japansk – helt ned til de “fuldautomatiske” toiletter :-)

Prisen afgør du selv og er set her


Gavekort til World Best Restaurant de næste 25 år

Det er måske et lidt ekstremt ønske, men til jul er det os der bestemmer og vi vil meget gerne have et gavekort til samtlige vindere af “Worlds Best Restaurants” de næste 25 år. Vi kan starte med den reagerende mester Eleven Madison Park i New York, hvor vi passende kunne nappe en middag for os alle 4, som nok kunne klares for små 30.000 kr. men så kommer der også noget vin naturligvis, så lad os for at være sikre bare sige 60.000 kr. så er vi home free det første år…

Aldrig set før…

Den reagerende mester i New York…

 

De Flydende

Johnnie Walker Blue Label

Lad os starte i den dyrere ende med en Blended Whisky. Ofte bliver der rynket lidt på næsen over Blended Whisky, men det er der på ingen måde nogen grund til, når man taler om Blue Label – top-whiskyen fra Johnnie Walker. Det smager ganske enkelt forbandet godt og er blevet en favorit hos Familiefaren og navnlig efter de drak den i “Billions” konstant. Den har en let røget smag og noter af tørret frugt, mørk chokolade og tobak. Nogle steder bliver den faktisk skudt af til under 1000 kr. og så er det med at slå til!

Set hos Whisky.dk til 1099,-


Njord Gin

Dansk Gin vinder frem – ikke blot i Danmark – men det bredes også til hele verden. Denne gin er opkaldt efter Vikinge Guden “Njord”, som har givet navn til denne gin der laves i Jylland. Denne gin er håndlavet og destilleres ned til en dyb og kompleks smag, hvor hver dråbe har høj kvalitet. Hvert parti har sin egen personlighed. Vi er fans!

Set hos Njordgin.com til ca. 499,-

Stoy Gin fra Njord…


A & M 2010

Du har sikkert set Silvanus fra Dwine som vandt vores første kåring af julevin tilbage i 2011 og var tilbage i Top 3 i 2014. Her får du storebroderen til denne fantastiske vin, som fejer benene væk under dig! Vi regner med, at der ligger mindst 2 under vores træ i år. Lige nu er den faktisk skudt godt i bund og ligger på beskedne 399,- som er under halv pris.

Set hos Dwine til 399,-

Bare 2 stk. tak…


Ron Zacapa Edicion Negra Solera 23

Inden vi forlader den tunge spiritus og rykker videre på listen, så skal vi omkring en god rom. Faktisk er rom blevet en kende nedprioriteret på Gastromand den seneste tid, men det laver vi om på nu! Ron Zacapa er verdens kendt for deres “23 års” – denne udgave er endnu mørkere og har dybe noter af tørret frugt, chokolade og varme krydderier. Det bedste er den let røgede afslutning. Vi regner med denne ligger under vores juletræ med til og fra kortet “Fra Gastromand til Gastromand“.

Set hos Vildmedvin.dk til 449,-

We want Rom!

 

Det nye gear

Kokkeknive – Senjen PRO

SENJEN PRO er topserien for disse knive, som vi har brugt længe på Gastromand. Bladet på SENJEN PRO er fremstillet af 67 lag damasceret stål med ATS-34 stål i kernen for maximum use. Knivene er bygget helt fra bunden og er af kompromisløs kvalitet. Vi nyder det klassiske look og “følelsen” af kvalitet når du får den i hånden (kniven altså). Husk at pleje knivene og få dem slebet efter behov. Priserne ligger mellem 1086,- og 2362,- men så er der også kniv til de næste mange år! Vi regner med der ligger en enkelt under vores træ i år!

Set hos H.W. Larsen fra 1086,-


Vinkøleskab

Hvis du ikke allerede har anskaffet dig et vinkøleskab, så er det på høje tid! På Gastromand har vi alle vinkøleskabe – og nogle af os endda flere – men vi har ikke dette skab fra Liebherr, som er noget af det vildeste der findes. Indenfor rimelighedens grænser i hvert fald. Den eneste ulempe er, at det “kun” rummer 34 stk. bordeauxflasker, ellers har det 2 temperaturzoner, teleskopudtræk og er pisse lækkert. Udover anskaffelse skal du så også lige have det integreret i et smukt møbel, så du skal nok regne med, at det løber en kende op…

Set hos Witt til 23.999,-

Er der nogen af ovenstående der finder vej til din personlige ønskeseddel? Og hvad indeholder den ellers?

 

Stik os en kommentar

Smid en kommentar