Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 30. januar 2023

Scroll to top

Top

152 kommentarer

Konkurrencen er slut: Vind en røvfuld delikatesser

Webmasteren

Det er lørdag og vi indleder lidt samarbejde med online delikatessebutikken BLOK18. Begge dele skal da fejres og hvad er mere nærliggende end at lade det komme dig til gode med en lille lækker konkurrence?!

Mikkel, den unge fyr, der står bag BLOK18, beskriver selv butikken således:

BLOK18 er en madbutik skabt til folk med kærlighed for mad. Jeg er meget passioneret omkring mad, og sætter en ære i at finde producenter der deler denne passion med mig. På den måde sikrer jeg at varerne i min butik er af en meget høj kvalitet, uden unødige tilsætningsstoffer og ikke mindst et reelt og ægte smagsmæssigt udtryk – når alt kommer til alt, er det jo smagen det handler om.

carousel-item-2

BLOK18 forhandler bl.a. Johan Bülows lækre lakridser…

Butikken forhandler flere Gastromand-favoritter, som eksempelvis Lakrids by Johan Bülow, øl fra Nørrebro og Bøgedal Bryghus. Lige nu kan du selvfølgelig købe en Valentinspakke.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 500,- til BLOK18, er at fortælle os, hvor du plejer at købe dine delikatesser?!

Vi trækker lod blandt svarene på torsdag, så skynd dig!

PS. Jeg har lovet Mikkel at reklamere lidt for hans facebook-side <– Det er hermed gjort:)

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Mads

  I torvehallerne ved Nørreport, Malbeck+ Vinhandel på Istedgade, Magasin Mad&Vin på Kgs. Nytorv, Slagter Friis på Frederiksberg m.fl. – og muligvis hos BLOK fremover, det ser ihvertfald spændende ud!

 2. Marie Pedersen

  Salling Super, Aarhus – mange gode oste og masser af andre sager.

 3. Steffen

  Vinoble :-)

 4. Inger R.

  Når jeg køber delikatesser tager jeg en tur ind til Torve hallerne på det gamle grønttorv i Kbh., der er jo ikke andet end delikatesser og meget at vælge i mellem, der kan man altid finde noget ;-)

  God weekend

 5. Jeg køber mine delikatesser i Salling Super – de har lidt af det hele.

 6. lokalt i en der hedder Thebønnen

 7. Magnus Andersen

  Hmm. Hvornår køber jeg delikatesser? Godt spørgsmål!
  Jeg køber speciel øl når de er på tilbud, eller jeg har et gavekort til øko forhandlere.
  Sidste delikatesse jeg købte var en lakridsjulekalender fra Johan bulov til min kæreste. Den købte jeg i delikatesseforretningen fruHurup v. Lyngby st.
  Det blev en Lækker December måned.

 8. Jeg køber det lidt forskellige steder :) delikatessebutikken på Frederiksberg, i Torvehallerne og flere andre steder :)

 9. FRU RØNNE
  AALBORG

 10. Delikatesser køber jeg mest når jeg er ude at rejse. Jeg synes at det er så hyggeligt at kokkerere med souvenirs fra mine rejser.

 11. Jeg køber mine delikatesser der hvor jeg finder dem :)
  – Men favoritten p.t. er absolut Nørretorvs Ost / Thorkilds vinhandel i Vejen.

  Se evt. http://www.troldeost.dk

  Priserne er gode og udvalget af ost, vin, chokolade, charcuteri og andre delikatesser er bredt og godt :)

 12. Nils Thomassen

  Lidl på Viborgvej – de har hele Lidl’s DeLuxe serie med fx belgisk chokolade fra Kiel og forbagte butterdejskanapeer med ost eller laksemos.

 13. Kirsten Hansen

  Ja, jeg plejer at købe mine delikatesser i Føtex :-)

 14. Turtle

  Når man bor i en lille by er valgfriheden ikke så stor – men heldigvis har Struer da butikken Vin og Kunst, der både sælger vin, øl, chokolade og alverdens delikatessevarer (og en masse ting, der er svære at putte i kategorier), så der går turen da jævnligt ned :)

 15. Sune

  Torvehallerne, Mad&Vin Kgs. Nytorv, Løgismose Toldboden

 16. Marianne

  Lige pt opholder jeg mig i Odense og her det kunlykkedes mig at finde en dejlig forretning,HJ HANSEN Og en dejlig bager samt en osteforretning. I farum hvor jeg er der masser i nærheden torvehallerne Ordrupvej vrimler med dejlige special forretninger og så ikke at forglemme Birkerød fiskehus hendes fiskelagkage er uforlignelig. Bulows lakrids skal til Allerød(i mit tilfælde) for at finde.

 17. Ingen specielle steder foruden den fantastiske slagter i Tune og vinhandler Borgstrøm i Greve Centret, som altid rammer plet med de gyldne dråber… :-)

 18. Helle

  Penny Lane i Aalborg – de forhandler lutter gode sager, både kendte/ukendte mærker og hjemmelavede goodies. På Fanø er en tur omkring slagterier et must – her købes verdens bedste skinke, røgede laks og fennikelsalami!

 19. Fabian Bøgild Mikkelsen

  Min lokale vinhandel i Aarhus samt mindre special-butikker med mellemøstlige, italienske og asiatiske specialiteter.

 20. Torvehallerne i Kbh og Piaf i Silkeborg

Smid en kommentar

ANNONCE