Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 26. marts 2023

Scroll to top

Top

152 kommentarer

Konkurrencen er slut: Vind en røvfuld delikatesser

Webmasteren

Det er lørdag og vi indleder lidt samarbejde med online delikatessebutikken BLOK18. Begge dele skal da fejres og hvad er mere nærliggende end at lade det komme dig til gode med en lille lækker konkurrence?!

Mikkel, den unge fyr, der står bag BLOK18, beskriver selv butikken således:

BLOK18 er en madbutik skabt til folk med kærlighed for mad. Jeg er meget passioneret omkring mad, og sætter en ære i at finde producenter der deler denne passion med mig. På den måde sikrer jeg at varerne i min butik er af en meget høj kvalitet, uden unødige tilsætningsstoffer og ikke mindst et reelt og ægte smagsmæssigt udtryk – når alt kommer til alt, er det jo smagen det handler om.

carousel-item-2

BLOK18 forhandler bl.a. Johan Bülows lækre lakridser…

Butikken forhandler flere Gastromand-favoritter, som eksempelvis Lakrids by Johan Bülow, øl fra Nørrebro og Bøgedal Bryghus. Lige nu kan du selvfølgelig købe en Valentinspakke.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 500,- til BLOK18, er at fortælle os, hvor du plejer at købe dine delikatesser?!

Vi trækker lod blandt svarene på torsdag, så skynd dig!

PS. Jeg har lovet Mikkel at reklamere lidt for hans facebook-side <– Det er hermed gjort:)

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Hos Salling Super, Grand Fromage, Delien, Soif!! og andre af de lækre små butikker i Aarhus :-)

 2. Bichel vine.

 3. Hvis jeg kan slippe afsted med en tur på Torvehallerne i København, så er det et hit. Ellers Irma, hos den lokale helsekostpusher eller på internattet. Der er faktisk også en del blomsterhandlere i ‘min’ by, der efterhånden har specialprodukter, som rigtig god kaffe, chokolade, te, dessertsovse osv.

 4. Helle Madsen

  Hos Sallings delikatesse eller Penny Lane – begge i Aalborg eller i Torvehallerne, hvis jeg er i København :-)

 5. Nicolai Dalsgaard

  Det, må være i torvehallerne, men blok 18 er et fedt alternativ når man har travle dage og levering er mere passende. STOR ros herfra!

 6. Delikatesser finder jeg i Salling Super, Chas E eller en af de mange små butikker i Århus. På nettet er det primært fra DenGrønneAsparges.dk. Dejligt at der er et alternativ nu med BLOK18 :-)

 7. Markus H

  Torvehallerne – hell yea.
  Ellers gode bøffer til rimelige priser i Superbest Valby.

 8. Martin Jensen

  Jeg køber rigtig mange italienske delikateser hos Ello Supermarco i Sydhavnen, et italiensk supermarked med et super udvalg. Ellers har LIC i Herlev ofte mange gode ting og sager.

 9. Gerne ved små gårdbutikker rundt omkring. F.eks. Vin-Laden (www.vin-laden.dk) når man kommer på de vestjyske kanter. Ellers Torvehallerne i Kbh., Magasin Mad&Vin, Slagter Friis eller delikatessebutikkerne på Gl. Kongevej og øvrig Frederiksberg.

 10. Jonas Rasmussen

  Salling er altid god, og Ana Frugt og Grønt på Trøjborg…Vin fra Smag Først, altsammen i Århus…

 11. Louise SJ

  Jeg er ret begejstret for Salling Super, som har en masse forskellige lækkerier bl.a. Bülow. Chokolade handler jeg altid hos Summerbird og kaffe/the hos Kronen i Aalborg. hvis jeg rigtig skal forkæle mig selv handler jeg bøffer hos Slagter Holmberg her i Aalborg.

 12. Samara Kramer

  Hos Appetito og Oste og vinspecialisten i Svendborg :)

 13. Rikke Skovbakke

  Jeg køber ind hos Quedens gård i Ribe eller hos The Huset Andersen i Kolding

 14. Karina

  Jeg køber mine delikatesser i den lokale vinhandel. Vinhandel er stadig butikkens navn, men sortimentet har gennem årene udvidet sig og butikken sælger udover vin og spiritus nu også oste- og pølsespecialiteter samt kaffe, the, chokolade og ikke mindst Johan Bülow Lakrids.

 15. Jeg er ung og studerende, så mine lækkerier bliver ofte købt på den lokale bodega. Men når jeg skal have noget ekstra lækkert på bordet, køber jeg det der, hvor jeg kan få den bedste lammeculotte. Lammeculotte er nemlig én af de bedste undskyldninger for at lave jordskokkepure.

 16. Maiken Bundgaard

  Her i Odense, hvor jeg bor, er der desværre ikke så bredt et udvalg af lækre delikatessebutikker. Men der er da heldigvis nogle :) H.J. Hansen har bl.a. masser af god vin, samt Johan Bülow lakrids og Konnerup og Co. chokolade. Og står den på lækkert kød, så er der Caroline – en super fin lille butik med kvalitetskød og diverse delikatesser :)

 17. Troels Hansen

  Benytter mig oftes af “Salling Super”, hvor de stort set altid har det jeg søger.

  Håber, at “Blok18” får “Mill & Mortars” krydderier på hylden!!!?

  Pøj pøj….

 18. jensholstebro

  Min lokale slager, for kød er nemlig delikatesse for mig :-)

 19. Kathrine Rasmussen

  Altid Torvehallerne i Kbh da de har et stort flot udvalg og ved altid noget om hvad de står og sælger

 20. Bo Daugaard

  Først og fremmest hos Le Gourmand på værdedamsvej fordi de har det bedste udvalg af ost, rillettes og pølser. Dernæst Torvehallerne (især fordi Deli del Toro har sortfodsskinke til 60 kr. pr. 100 gram – hurra for det!).

Smid en kommentar

ANNONCE