Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 30. oktober 2024

Scroll to top

Top

2 kommentarer

Gastromand til Bocuse d’Or: Touchdown

Gastromand til Bocuse d’Or: Touchdown
Gastromand

Webmasteren korser sig i kantinen på vores fælles arbejdsplads: “For helvede, ved du slet ikke at du får den fedeste tur ever de næste 6 dage?” – “nmjo?” svarer jeg overrasket imens jeg kigger efter fadet med brændende kærlighed loaded med bacon, som de lige har stillet på kantinens buffet.

Jeg må nok erkende, at det først var for 24 timer siden, at jeg for alvor satte mig ind i de næste dages strabadser, og hold nu op for et program der venter Familiefaren; store restaurantbesøg, en 1,7 km. lang tunnel fyldt med smagsprøver og franske specialiteter, trøffeljagt, møde med nogle af de helt store bloggere fra Europa, Japan og USA, det hele summer op til vores deltagelse ved Sirha – The World Cusine Summit 2015, hvor verdens bedste kok forhåbentlig vores egen lokale knægt Kenneth Hansen skal løfte vores arv og flotte placeringer fra de sidste år.

Læs også: Følg Danmark helt tæt på, når vi tager med til Bocuse d’Or 2015

Inden vi når til messen, så skal jeg lige igennem lidt oplevelser med en masser nye bekendte.

Francois, Aimee og Romain som er en del af arrangørene gennemgår slagplanen...

Francois, Aimee og Romain som er en del af arrangørene gennemgår slagplanen…

When en France...

When en France…

Jason fra Foodrepulic chamer pigerne...

Jason fra Foodrepulic chamer pigerne…

Vi er i 12 bloggere fra Europa, USA, Canada, Japan og Brasilien, så Gastromand.dk kom pludselig i godt selskab med bl.a. EatlikeagirlCuly og Flyanddine. Jeg har allerede brugt masser af tid sammen med Joyce Bielderman fra Holland og Jason Kessler fra L.A. (og ja, det hedder han faktisk) som er freelancer for Foodrepublic. De har rejst verden tyndt til lignende arrangementer – de lever sgu Gastromand-drømmen helt ud! Da Jason så ovenikøbet fortalte mig, at han har en fortid som forfatter på The Office (den amerikanske udgave) så var jeg altså solgt.

Det er svært at komme uden om et lille besøg i en kirke i Lyon...

Det er svært at komme uden om et lille besøg i en kirke i Lyon…

Pigerne morede sig tydeligvis i kirken...

Pigerne morede sig tydeligvis i kirken…

Dagen igår gik med rundtur i Lyon, hvor det var svær at undgå et par kirker og andre serværdigheder, egentlig synes jeg det er meget hyggeligt og nu når de meget gæstfrie og venlig franskmænd vil vise deres kultur frem, så er jeg ikke for fin til at være med på vognen, selv om et glas champagne ville have gjort turen lidt sjovere. Lyon er i øvrigt en meget charmerende by, præcis som jeg forestillede mig, men små gyder og passager, fantastisk stemning og venlig mennesker, som aldrig har for travlt til en espresso, et glas vin eller lidt fransk cuisine. Da vi når toppen af Lyon ser den dog lidt faretruende ud.

Lyon på toppen, den ser helt uhyggelig ud ikke?

Lyon på toppen, den ser helt uhyggelig ud ikke?

Toppen af Eifeltårnet...

Toppen af Eifeltårnet…

Lidt vinter stemning i Lyon...

Lidt vinter stemning i Lyon…

Efter turen rundt var vi godt frosne, for der er faktisk ikke 20 grader i Lyon, som jeg fejlagtigt troede (og nej, jeg havde sgu ikke lige tjekket google), faktisk er det et held jeg har jakke med. Nå, men vi skulle besøge Daniel & Denise, en lille autentisk fransk restaurant med alt for meget fart på og kæmpe vinger bagud – men det kan de altså hernede, i Danmark var han nok blevet slået hjem pga. af vores Jantelov, men den hersker altså ikke her – det er bare en stor fest – Stay tuned – jeg lover at overhælde indlæg på bloggen de næste dage!

Følger du selv Kenneth Hansen og det danske teams vejr til sejr?! 

Stik os en kommentar

Kommentarer

Smid en kommentar