Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 13. juli 2024

Scroll to top

Top

25 kommentarer

En gastromands julegaver…

Webmasteren

Juleaften afslørede en række gaver, som stod i gastromands tegn – bl.a. Bamix 200w tryllestav med ekstra lang stav, granitmorter, siphonflaske, duftesæt, bamboo steamer mm.

Gæt en gastromand...

Hvad røg der i din kurv?!

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. 2* texturas kit (tak for fejl i online bestillinger)!
  Sifon flaske
  2 poser maltodextrin
  En dejlig støbejernspande!
  En helt lufttørret skinke fra kroatien.
  En hel Manchego og lidt gede ost fra pak i kroatien.
  Og sidst men ikke mindst, farmors dræber gode brunsovs!

  • Svedig omgang!

   Whats up med Kroation-fetichen? :)

 2. Claus

  Bl.a. en SousVide Surpreme Demi og vakuum pakker.
  Prøvede den allerede til nytår med noget dyreryg, men der skal gang i eksperinmenterne nu.
  Desuden en Assistent røremaskine, som skal røre sin anden gang rugbrød i dag

 3. Thomas Buus

  Her i det lille hjem blev sortimentet udvidet med Claus Meyers “ALMINAK” samt et iGrill termometer, så iPad’en endelig får en funktion i hjemmet :-)

 4. AndersØ

  Har været så heldig at få en sousvide suprême
  Stufz burger presser og en morder. Så der skal virkelig gang i det skøre køkken i 2012

 5. halv-amerikaneren

  Eneste gastro-agtige jeg fik under træet i år var en Spyderco Sharpmaker – ser frem til at få gjort mine Zwilling 4* super skarpe igen :-)

 6. Glædelig Jul

  Mit Gastroeventyr blev desværre ikke synderligt udvidet denne Jul, men det blev da til en
  Ardbeg “Alligator” – og DET skal fejres! :)

  http://Klaus-K.dk

 7. Claus

  Årets høst: 1 Amarone vin (jf etiketten), 1 Brunello, 3 x kogebog (alle sammen sølvskeen så mon ikke et par af dem skal byttes), Mandolinjern, Gasbrænder, stor bradepande, abonnement på “Gastro” samt en shaker.

 8. ...And Gentleman

  Juleaftens underligste gave var ubetinget en stegepipette – sjovt at få noget, man aldrig selv havde fundet på at investere i!

  Har også fået et mandolinjern fra Cook og Baker – erfaringer? Skal det byttes til et mere potent?

  P.S. Steamtowers er lidt tøsede ;)

  • Kim

   Har et mandolin jern fra Cook og Baker, og det er ganske OK til prisen.

 9. Sammenlagt fik vi her i hytten en Nespresso-maskine med mælkeskummer, et Weber trådløs stegetermometer, en Le Creuset støbejernspande, og et Menu SteamTower. Panden skal nok byttes, da den for det første er rød, ikke særlig maskulint, og for det andet er den med træ-håndtag og tåler dermed ikke ovn – lidt ærgeligt når de er klart fedest med træhåndtag.

  Nogen der har erfaring med steam towers, er det fedt eller lidt for øko?

  • Jeg har en SteamTower og er glad for den. Men man skal lige vænne sig til at bruge den.
   Tøset?…..tja jeg er jo ogs´å kvinde ;)

 10. Asger

  Ud i det madglade univers fik jeg fik 4 stk. Riedel Vinum Bourgogne glas. En T&G Crushgrind peppermølle, som har et vanvittigt fedt design – dem skal jeg have flere af! En ny kopi af Sølvskeen. En pande, lidt tagtøj, og en kaffekværn der skal byttes. Et ganske ok udbytte.

  Så fik jeg også lidt penge til hvidvinsglas, men jeg er lidt lost på hvilke jeg skal gå efter. Overvejer Peter Steger’s one for all, da de ser ud til også at kunne bruges som ok nørde-smage-glas, men super kønne er de jo ikke. Nogen der har bedre forslag? Min studenterøkonomi tillader desværre ikke en hel hær af forskellige glas…

  • Zalto ;-)

   • Asger

    Det ville ikke være tosset…

    Kender du et lager, hvor man kan springe over hegnet? :)

 11. Her blev det til lidt kogebøger og et lille sjovt spil med gastronomiske spørgsmål som man kan hive frem når man skal dyste i parat viden med vennerne :)

  Ellers blev der givet gaver, med hjemmebag, hjemmelavt flødeboller, Chai te ekstrakt, og krydderi og te blandinger :) Altid dejligt når man kan se at hjemmelavet gaver skaber glæde :)

 12. Simon

  Et sous vide kar (11L) med tilhørende vakuum maskine var vel den julegave som toppede mest hos mig, ja og så et års forbrug af gastro-magasinet

 13. Lækre gaver I har høstet alle sammen navnlig Mr. Hein som lige topper med nyt køleskab og komfur/emhætte – hold da op – Jeg måtte “nøjes” med lidt Le Cruset gryder og potter, globalkniv, 8×2 Holmegaard hvidvinsglas og vandglas samt en Napapijri-jakke fra konen og en flaske champagne – ikke helt dårligt, men jeg er sgu lidt misundelig på Webmasterens Bamix som sikkert kommer fra hans bedre halvdel – (og nej det er ikke mig!) :-)

  • Du er den eneste, der ikke har en Bamix nu – spørgsmålet er, om du kan leve med det på samvittigheden? :)

 14. Et V6 mandolin jern, bliver dog byttet til en der kan indstilles til papirtynde skiver. Nogen der har et godt bud på, hvilken model der er bedst. Jeg har set lidt på Mcc-shop.de og H.W.Larsen? Deruodver Bent Christensens nyeste bog: Naturen til Bords, et must.

 15. Kæresten har fået køleskab, lækkert komfur + emhætte til vores kommende lejlighed – og så har jeg en 30-års i april til at ønske mig ingredienserne til det nye køkken :) Ser frem til det og finder inspiration herinde!

 16. Valget mellem en bamix stavblender, en japansk kokkekniv eller en vakuum-indpakker. Jeg har stadig ikke besluttet mig. Derudover lækre champagneglas, masser af kogebøger samt sjove ingredienser til det kreative køkken.

  Glædelig jul :-)

 17. Mikkel Østman

  Jeg var så heldig at få en 37-lags tojiro kokkekniv og en creme brulee-brænder. Fik også en lækker ovnhandske. God høst :)

 18. Martin

  Vinkaraffel, 2x Jamie Oliver Pander, Bodum Grill, Weber Stegetermometer, Kushmi te og lidt blue-ray/dvd film..

Smid en kommentar